moderni talotekniikan artikkeli

Moderni talotekniikan päivystyskeskus

Moderni talotekniikan päivystyskeskus – 24 Center

24 Center mahdollistaa kaikille talotekniikkapalvelut ajasta ja paikasta riippumatta. Ideanamme on palvella asiakasta hädän hetkellä. Putkimies, sähkömies, lukkoseppä, imuauto, kylmälaitehuolto, automaatioasentaja, lasipäivystäjä ja erikoissiivooja – kaikki löytyvät saman katon alta yhdestä numerosta. Mottomme on – Ammattilainen paikalle jo 15 minuutissa!

Tämän mahdollistaa alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti, jossa ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja välitämme toimeksiannot paikallisesti toimiville asennusliike yhteistyökumppaneillemme.

Hätäkeskusperiaate takaa sen, että yksi yhteydenotto riittää ja me hoidamme kaiken tarvittavan asiakkaan puolesta. Päivystämme 24/7 ja vastaamme puheluun välittömästi. Tiedämme aina, kuka ammattilaisista pääsee nopeiten paikan päälle ja lähetämme avun kohteeseen.

Asiakaspalvelijamme ovat koulutettuja talotekniikka-alan myynnin ammattilaisia, jotka pystyvät ennaltaehkäisemään vahinkojen laajenemisen, kartoittamaan tilanteen laajuuden ja lähettämään lähimpänä olevan asennustyön ammattilaisen paikan päälle tilauksesta.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisomme mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

Palvelukeskuksemme sijaitsee Vantaalla, josta operoimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Toimimme mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Oulu, Turku, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Pori, Joensuu, Lappeenranta, Seinäjoki, Mikkeli, Vaasa, Rovaniemi, Kouvola, Hämeenlinna, Kajaani, Kokkola, Maarianhamina ja niiden lähialueilla.
suomen kartta 24 center

 

Olemme päässeet auttamaan alkuvuoden aikana jo yli 1 650 asiakasta. Toimintamme laajenee jatkuvasti ja palvelumme kehittyvät kokoajan kokonaisvaltaisemmiksi sekä entistä paremmaksi. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti ja aiomme tuoda päivystyksen lisäksi asiakkaillemme ajankohtaista tietoa mitä alalla tapahtuu, vinkkejä asumismukavuuden parantamiseen ja paljon muuta.

Seuraa meitä Facebookissa, niin et jää mistään paitsi.

Soita päivystysnumeroomme 0100 2470, kun tarvitset apua – apu on jo siellä.

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.