moderni talotekniikan artikkeli

Moderni talotekniikan päivystyskeskus

Moderni talotekniikan päivystyskeskus – 24 Center

24 Center mahdollistaa kaikille talotekniikkapalvelut ajasta ja paikasta riippumatta. Ideanamme on palvella asiakasta hädän hetkellä. Putkimies, sähkömies, lukkoseppä, imuauto, kylmälaitehuolto, automaatioasentaja, lasipäivystäjä ja erikoissiivooja – kaikki löytyvät saman katon alta yhdestä numerosta. Mottomme on – Ammattilainen paikalle jo 15 minuutissa!

Tämän mahdollistaa alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti, jossa ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja välitämme toimeksiannot paikallisesti toimiville asennusliike yhteistyökumppaneillemme.

Hätäkeskusperiaate takaa sen, että yksi yhteydenotto riittää ja me hoidamme kaiken tarvittavan asiakkaan puolesta. Päivystämme 24/7 ja vastaamme puheluun välittömästi. Tiedämme aina, kuka ammattilaisista pääsee nopeiten paikan päälle ja lähetämme avun kohteeseen.

Asiakaspalvelijamme ovat koulutettuja talotekniikka-alan myynnin ammattilaisia, jotka pystyvät ennaltaehkäisemään vahinkojen laajenemisen, kartoittamaan tilanteen laajuuden ja lähettämään lähimpänä olevan asennustyön ammattilaisen paikan päälle tilauksesta.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisomme mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

Palvelukeskuksemme sijaitsee Vantaalla, josta operoimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Toimimme mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Oulu, Turku, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Pori, Joensuu, Lappeenranta, Seinäjoki, Mikkeli, Vaasa, Rovaniemi, Kouvola, Hämeenlinna, Kajaani, Kokkola, Maarianhamina ja niiden lähialueilla.
suomen kartta 24 center

 

Olemme päässeet auttamaan alkuvuoden aikana jo yli 1 650 asiakasta. Toimintamme laajenee jatkuvasti ja palvelumme kehittyvät kokoajan kokonaisvaltaisemmiksi sekä entistä paremmaksi. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti ja aiomme tuoda päivystyksen lisäksi asiakkaillemme ajankohtaista tietoa mitä alalla tapahtuu, vinkkejä asumismukavuuden parantamiseen ja paljon muuta.

Seuraa meitä Facebookissa, niin et jää mistään paitsi.

Soita päivystysnumeroomme 0100 2470, kun tarvitset apua – apu on jo siellä.

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
Valaisimen asennus
Sähkömies

Valaisimen asennus

Valaisimen asennus on helppoa, kun sen osaa! Lamppujen asennus on jotakin, mikä tulee kenellä tahansa vastaan jossain vaiheessa elämää. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja saa

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.