likakaivo

Likakaivon tyhjennys

Täyttyneen likakaivon tyhjennys omakotitaloon

Oli huhtikuinen tiistaiaamu eräässä helsinkiläisessä perheessä. Perheen äiti hörppi aamukahvia kaikessa rauhassa. Kello oli 8.50. Yhtäkkiä eräs perheenjäsen huomasi, että vessan vesi ei laskeutunut alas, vaan päinvastoin oli tulvia vessan lattialle. Likakaivo oli ääriään myöten täynnä, ja tulviva likavesi alkoi aiheuttaa paniikkia.

Perheenäiti soitti ensin HSY:lle, joka hoitaa normaalisti alueen likakaivojen tyhjennykset. Siellä ei ymmärretty asian kiireellisyyttä, vaan vastaus oli: “laitetaan työlistalle”, tai jotain siihen tapaan. Lisäksi HSY kielsi ottamasta autoa muualta, mikä oli erikoista.

Talossa yksi huoneista oli jo veden peitossa. Asiakkaan hermo oli koetuksella, ja hän päätti soittaa 24 Centerille. Kello oli 9.15. Asiakaspalvelusta vastattiin heti ja luvattiin asiakkaalle, että imuauto tulee paikalle kiireellisesti, viimeistään 30 minuutissa.

Kello 9.35 loka-automme ajoi asiakkaan pihaan ja asentajamme kävi heti töihin. Kaivo saatiin tyhjennettyä ja isommat vahingot estettyä.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 398,00e
Jätteenkäsittely: 124,58e
Yhteensä: 522,58e

Asiakas oli hänen päivänsä pelastaneeseen suoritteeseen palautteesta päätellen varsin tyytyväinen. Asiakaspalvelulle ja asentajalle arvosanaksi hän antoi täydet 10/10.

Hän kirjoitti myös meille tähän tapaan: “Hei, Annoimme jo puhelimitse palautetta hyvästä palvelusta hätätilanteessa. Meillä oli umpikaivo täyttynyt äkillisesti okt:ssa ja wc-vedet tulvivat lattialle. Hsy:ltä emme saaneet apua. Hätäisesti Googlaamalla löysin teidän ilmoituksen, jossa heti huomasin että lupaatte hätäapua ja loka-auton paikalle jopa 15 min. Auto ehti paikalle n 20-30 min. ja saimme vahingon rajattua! Kiitokset vielä nopeasta toiminnasta ja hyvästä palvelusta! Hätätilanteessa kun ec:stä tulvii vettä lattialle ja yksi huone on jo tulvan peitossa asiakas ei halua kuunnella musiikkia ja jonotusäänitteitä. Teillä vastattiin lähes heti ja auto luvattiin pikalle heti. Hsy:ltä kielsivöt ottamasta auton muualta mutta eivät osanneet sanoa monelta heidän autonsa tulisi paikalle. Laittavat työlistalle, oli ainut vastaus jonka saimme asiakaspalvelussa vastanneelta ”tytöltä”.

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
Valaisimen asennus
Sähkömies

Valaisimen asennus

Valaisimen asennus on helppoa, kun sen osaa! Lamppujen asennus on jotakin, mikä tulee kenellä tahansa vastaan jossain vaiheessa elämää. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja saa

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.