24 Center tarjoaa talotekniikan lasipäivystystä vuorokauden ympäri

Lasia löytyy kotona hyvin monesta eri paikasta. Ikkunoiden lisäksi sitä käytetään sisustuksessa materiaalina. Esimerkiksi kylpyhuoneesta voi löytyä lasia aina saunanovesta, suihkuseiniin ja peileihin. Muualtakin asunnoista on voitu käyttää sisustusmateriaalina lasia, esimerkiksi porraskaiteista ja tietysti myös ikkunoista. Lasi on tyylikäs valinta materiaaliksi, kun halutaan asuntoon valoa ja avaruuden tunnetta, mutta samalla se on herkkä materiaali, jossa näkyvät helposti tahrat ja kolhut.

24 Centeriin voit olla yhteydessä niin kiireellisissä kuin kiireettömissä laseihin liittyvissä töissä ja ongelmatilanteissa vuorokauden ympäri. Palveluihimme kuuluu muun muassa asennustyöt, korjaustyöt sekä lasin vaihtotyöt. Voit ottaa meihin yhteyttä myös silloin, kun et ole aivan varma, miten lasisisustuksiin ja ikkunoihin liittyvissä ongelmissa ja haasteissa tulisi toimia.

 

Kiireelliset työt vahingon sattuessa

Mikäli ikkuna pääsee hajoamaan yöllä, voit olla silloinkin yhteydessä 24 Centeriin. Asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua ympäri vuorokauden jokaisena päivänä. Esimerkiksi lämpölaseista tehdään yöllä hätäpaikkaus sekä mittaus. Asennuskin suoritetaan mahdollisimman pian, kun asennettava lasi on saatu valmistettua. Normaalilasit pystytään mahdollisesti korjaamaan myös yhdellä käynnillä yöllä, riippuen lasin koosta ja paksuudesta.

24 Centerin asiantuntijaverkostossa toimii Helsingin Lasipaja Oy. Yrityksen toimitusjohtaja Jari Leppikorpi kertoo, että eniten yhteydenottoja tulee 24 Centerin kautta hätäpäivystystehtävissä ja kiireellisissä töissä. Toimeksiannoissa korjataan esimerkiksi murtojälkiä tai arjen tiimellyksessä sattuneita lasivahinkoja. Esimerkiksi lasten pallopeleissä on voinut tapahtua tilanteita, joissa pallo on päässyt karkaamaan ja aiheuttanut vahinkoa, kuten ikkunan rikkoutumisen.

 

Kiireettömät talotekniikan lasityöt

Kiireettömiä lasiin liittyviä töitä ovat ikkunoiden ja sisustuslasien asentaminen. Jos suunnittelet kylpyhuoneen remonttia tai harkitset peilien asentamista yrityksesi pukeutumis- tai liikuntatiloihin, 24 Centerin verkosto voi olla tässä sinulle avuksi. Tarjoamme verkostomme kautta asennus- ja korjauspalveluita, jotka voivat auttaa sinua toteuttamaan suunnitelmasi.

Helsingin Lasipajan Jari Leppikorpi kertoo, että heiltä onnistuvat kaikki lasialan tehtävät. Näitä ovat muun muassa: suihkuseinät, saunan sisustuslasit, peililtykset, kaidelasit ja taulun kehystykset. Lisäksi Lasipajalta hoituvat myös auton tuulilasien korjaukset ja vaihdot, vaikka ne eivät varsinaisesti talotekniikkaan liity. 

Helsingin Lasipajalla on käytössä 24 Centerin Partner-sovellus, jonka kautta he vastaanottavat toimeksiantoja 24 Centeriltä. Sovelluksen avulla saadaan heti kaikki tarvittava tieto, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin toimeksiantoihin. Asiakkaiden ei tarvitse odottaa kauan asentajien ja korjaajien saapumista kohteeseen.

 

Milloin on aika vaihtaa ikkunat?

”Asunnon ikkunoita ei tarvitse vaihtaa, jos ne eivät ole naarmuuntuneita tai kolhiintuneita. Eristyslaseja on syytä vaihtaa, kun ne alkavat harmaantua. Eristyslasien sesonkiaikaa on kevät, kun auringonvalo lisääntyy ja verhoja aletaan siirtää syrjemmäksi ikkunoiden edustalta. Tällöin havaitaan helpommin, että eristyslasit vuotavat. Vuotoa syntyy ajan myötä, kun listaan tulee reikä ja tyhjiöön pääsee ilmaa, jolloin ikkunalasi alkaa harmaantua”, Lasipaja Oy:n Jari Leppikorpi kertoo.

Vuotoa ei pysty ennaltaehkäisemään. Tällä hetkellä vaihdetaan 1970-80-luvuilla rakennettuihin taloihin eristyslaseja”, Leppikorpi mainitsee vielä. Joten jos asut 70- tai 80-luvulla rakennetuissa taloissa, kannattaa tarkkailla eristysikkunoiden kuntoa ja tilata tarvittaessa niihin huoltoa. Eristyslaseista karkaava lämpö lisää lämmityskustannuksia ja heikentää sisäilman laatua, mikä voi vaikuttaa sekä asumismukavuuteen että terveyteen.

 

Muistilista lasivahinkojen varalta: 

  • Turvallisuus ensin: Varmista, että kukaan ei loukkaannu lasin hajotessa. Poista rikkoutuneet lasinpalat varovasti ja siirrä ne pois vahinkoalueelta. Jos lasin hajoaminen on seurausta ilkivallasta tai asuntomurrosta, noudata hätäkeskuksen tai poliisin antamia ohjeita siivouksen osalta
  • Vahinkotilanteessa: Ota yhteyttä vakuutusyhtiöön. Kotivakuutus voi korvata vahingossa rikotun ikkunan, jos ikkunan rikkoutuminen johtuu äkillisestä ja ennalta-arvaamattomasta syystä. Tee rikosilmoitus, jos lasi on rikottu ilkivallan tai murtautumisen seurauksena. Jos vahinko on sattunut vuokratilassa, ota yhteyttä myös vuokranantajaan.
  • Välitöntä korjausta tarvittaessa: Peitä ikkuna tilapäisesti esimerkiksi pressulla tai muulla väliaikaisella materiaalilla estääksesi esimerkiksi lumen, sateen tai kosteuden pääsyn sisälle ja välttääksesi lisävahinkoja.
  • Hyödynnä kotitalousvähennystä: Älä unohda hyödyntää kotitalousvähennystä remontin ja tilatun asennustyön yhteydessä. 
  • Tarvittaessa kysy neuvoa: Jos et ole aivan varma, miten toimia, ota yhteyttä 24 Centeriin. Annamme tarvittavaa apua ja ohjeistusta.

Yrittäjät ja taloyhtiöt – kysykää tarjousta lasitöihin 24 Centeriltä

Onko taloyhtiössäsi tai työpaikallasi toimiston eristyslasit tulossa elinkaarensa päähän? Onko taloyhtiön asuntoihin suunnitteilla samanaikaisesti suoritettava saunaremontti?

Kysy tarjousta eristyslasien vaihdosta – räätälöimme teille tarpeisiinne sopivan tarjouksen. 

Ratkaisemme talotekniikan haasteita myös liiketoiminnan harjoittajille, joten kahviloiden, majoitusliikkeiden ja kivijalkaliikkeitä ylläpitävät yrittäjät – ottakaa yhteyttä 24 Centeriin lasihaasteiden osuessa kohdalle.

 

24 Center auttaa kodin taloteknillisissä tehtävissä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Saat avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin. Laajasta tekijäverkostostostamme löydät alueesi parhaat talotekniikan ammattilaiset. Löydä lähin vapaana oleva lasimestari, putkimies, sähkömies, lukkoseppä tai vaikka imuauto helposti – yksi soitto riittää 0100 2470 tai voit tehdä tilauksen kiireettömästä työstä  verkkotilauksena täältä

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.