paperilaput

Korvaa paperilaput helpolla laskutussovelluksella

24 Center ja Pajadata Oy yhteistyöhön

 

Tehtävämme on palvella ja auttaa kaikkia apua tarvitsevia nopeasti ja ammattitaitoisesti 24/7 jokaisena päivänä. Välitämme kaikki toimeksiannot suoritettavaksi paikallisille tekijöille: tästä syystä tarvitsemme jatkuvasti lisää talotekniikka-alan parhaimpia tekijöitä yhteistyökumppaneiksemme, jotta voimme taata parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Asennusliikkeet, jotka haluavat olla osana digitalisaatiota ja kehittää koko Suomen talotekniikka-alaa, ovat sopivia yhteistyökumppaniksemme. Seuraamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme saatujen palautteiden perusteella. Olemme saaneet palautetta muun muassa laskutuksemme hitaudesta. Tähän ratkaisuna on yhteistyökumppaneiden nopeampi laskutusrytmi, eli laskutus mieluiten heti samana päivänä työn valmistuttua.

Entré Office on web-pohjainen talotekniikka-alan yrityksille suunniteltu ohjelmisto, jota on helppo käyttää mobiilisti 24/7. Kaikki tarvittavat ominaisuudet löytyvät samasta ohjelmasta: tehokas tilaushallinta, päivittyvät tukkuhinnastot sekä materiaalien ja työtuntien kirjaaminen suoraan työkohteesta. Kirjattu työaika tallentuu laskuriviksi ja palkanmaksua varten. Voit lisätä työtilaukset asentajille ja ne näkyvät suoraan asentajien älypuhelimissa. Entré Office tekee toiminnastasi kustannustehokkaampaa, kun turhat paperikirjaukset jäävät historiaan. Tehokkaalla laskutuksella yrityksesi rahankierto nopeutuu, jolloin kassassa on enemmän käyttövaroja ja toiminta on kannattavampaa.

entre office

Entré Office Yrittäjä: 39 € / kk / käyttäjä, alv. 0%
Yrittäjä-lisenssillä käytössä kaikki Entré Officen toiminnot.

Entré Office Asentaja: 15 € / kk / käyttäjä, alv. 0%
Asentajalla käytössään tilaukset ja aikakirjaus.

Lisätietoa voit lukea täältä: https://www.pajadata.fi/tuotteet-ja-palvelut/entre-office/

Heräsikö kysymyksiä?
– Hyvä! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Kalle Matikainen
24 Center Oy
Yhteistyökumppanuudet
p. 050 430 7092
[email protected]

Aleksi Aaltonen 
Pajadata Oy
Tuotevastaava, Entré Office ratkaisut
p. 050 598 1862
[email protected]

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.