Kiireetön suunnittelutyö

24 Center tarjoaa apua kiireellisissä ja ei-kiireellisissä talotekniikan haasteissa

Pääsikö elämä yllättämään juuri silloin, kun ei olisi tarvinnut? Vesiputki hajosi, lattia lainehtii vedestä, ja arvokkaat perinnöksi saadut huonekalut ovat vaarassa saada vaurioita. Tai onko pidempään ollut mielessäsi saunaremontti, jossa lauteet kaipaisivat päivitystä, ja kiuaskin pitäisi ehkä vaihtaa? Huoli ei ole turha, sillä kodin remontit ja vahinkotilanteet voivat olla haastavia ja vaativat ammattilaisten apua.

24 Center ratkoo monenlaisia asumisen ja kodin huoltamisen haasteita ammattitaitoisesti. Asiakaspalvelumme ja laajan verkostomme asiantuntevat ammattilaiset auttavat niin akuuteissa ongelmissa kuin suunnitelluissa remonteissa, tarjoten luotettavaa apua ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

 

Kiireelliset ja ei-kiireelliset toimeksiannot

24 Centeriltä tilatut työtehtävät voidaan lukea kahteen eri kategoriaan: Kiireelliset ja ei-kiireelliset työtehtävät.

Ei-kiireelliset työtehtävät ovat sellaisia, jotka toistuvat vuosittain tai liittyvät rutiininomaisiin perusteellisiin kotitöihin ja kiinteistön huoltotehtäviin. Kiireettömät työtehtävät ja toimeksiannot voivat liittyä myös esimerkiksi muuttamisen tai remontoinnin yksittäisiin tehtäviin, joissa tarvitaan ammattilaisen apua. Ei-kiireellisiin toimeksiantoihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Sähkötyöt, kuten valaisimien asennustyöt tai saunan sähkökiukaan asennus.
  • Märkätilojen, kuten kylpyhuone- ja saunaremontti.
  • Kaikki kodin pintaremontit sekä perusteelliset että täysremontit.
  • Ilmalämpöpumpun asentaminen, huoltaminen sekä poistaminen.
  • Vesikalusteiden, kuten lavuaarin, pyykinpesukoneen tai astianpesukoneen asentaminen tai irrottaminen.

Kiireelliset tehtävät ovat niitä, jotka vaativat nopeaa reagointia. Tällaisissa tilanteissa vahingot voivat aiheuttaa valtavasti haittaa elämiseen sekä ikävää taloudellista vahinkoa. Kiireellisiä toimeksiantoja olemme saaneet esimerkiksi:

  • Vesivahingoista. Putkirikot ja tukkeutuneet viemärit ovat saaneet veden tulvimaan ympäri asuntoa.
  • Lukkoseppäpalveluista. Avain on kadonnut tai unohtunut sisälle. Tai lukko on jäätynyt talvipakkasella ja avain hajoaa lukkoon.
  • Kylmälaitteiden, kuten pakastimen, rikkoutumisesta. Kauan valmisteltujen rippijuhlien kynnyksellä pakastin yllättäen hajoaa, sulattaen ennen aikojaan vaivalla tehdyt karjalanpiirakat ja tiikerikakut. Nopealla reagoinnilla voidaan pelastaa paitsi pakastin, myös juhlapäivän tarjoilut.

 

Muista, että sähkötyöt saa tehdä vain valtuutettu alan ammattilainen. Vaikka putkityöt eivät ole samalla tavalla luvanvaraisia, kuin sähkötyöt, turvallisuuden kannalta on aina paras pyytää ammattilainen tekemään vesi- ja viemärityöt. Useimpien kotivakuutusten ehdot voivat myös vaatia, että asennustyöt tehdään ammattilaisten toimesta. 

Muista, hyödyntää kodin remonteissa kotitalousvähennystä

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävissä kunnossapito- ja perusparannustöissä. Näihin sisältyvät esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Kotitalousvähennykseen oikeuttavat myös omakotitalon sähkö-, putki- ja kaapelityöt, sekä esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa eri töiden kelpoisuudesta kotitalousvähennykseen löydät verottajan sivuilta, jossa on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys


24 Center auttaa

24 Center tunnetaan talotekniikan hätäkeskuksena. Suomen lisäksi tarjoamme palveluitamme myös muissa pohjoismaissa, Ruotsissa ja Norjassa. Nimensä mukaisesti, 24 Centeriin voi olla yhteydessä ympäri vuorokauden, eli silloin kun sinulle parhaiten sopii tai kun hätä yllättää. Meille on tärkeää, että avun saanti on helppoa ja vaivatonta, kun sitä tarvitset eniten. 

24 Centerin kautta saat avun nopeasti sekä kiireellisiin että nopeaa reagointia vaativiin tehtäviin. Tarjoamme palveluitamme myös ei-kiireellisiin, vuosittaisiin rutiininomaisiin työtehtäviin. Tilattaessa töitä vähintään kolmen arkipäivän päähän, tuntiveloitus on myös edullisempi.

Voit ottaa yhteyttä 24 Centeriin myös silloin, kun et ole aivan varma, miten tulisi toimia jonkin taloteknillisen haasteen edessä. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on vahva halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Moni asia voi ratketa jo kotikonstein  asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.Ota 24 Centeriin yhteyttä 

Kiireellisissä tapauksissa, on paras olla yhteydessä 24 Centeriin puhelimitse: Soita numeroon 0100 2470. Numero palvelee ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

Ei-kiireellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä puhelimen lisäksi myös chatin kautta. Chat palvelee sinua arkisin klo 8-20. Voit jättää chatin kautta myös soittopyynnön, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Aloita chat-keskustelu kotisivuillamme painamalla oikeassa alareunassa olevaa keltaista välkkyvää palloa.

Kiireettömän työn tilaaminen onnistuu kätevästi myös verkkotilauslomakkeen avulla. Täytä Yhteydenottolomake ja saat apua haluamallesi päivälle. Vaihtoehtoisesti voit lähettää tilaus- ja tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen: [email protected].


Seuraa 24 Centeriä sosiaalisessa mediassa

Löydät 24 Centerin kaikista tutuista sosiaalisen median kanavista: LinkedIn, Facebook ja Instagram

Kanavissa pääset kurkistamaan, mitä 24 Centerin verhon takana tapahtuu, ja tutustumaan toteutettuihin toimeksiantoihin sekä lukemaan asiakastarinoita.

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin viilennys käy helposti ilmalämpöpumpun avulla.
Kodin viilennys

Vinkit kodin viilentämiseen

Kesähelteiden aikana monissaa kodeissa asumismukavuus kärsii liian korkean huonelämpötilan vuoksi. Liian kuuma huonelämpötila voi tuoda mukanaan terveyshuolia, mutta lisäksi unen laatu voi merkittävästi heiketä. Jos

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.