usein kysytyt kysymykset

Kesäkuu 2018 kysytyimmät kysymykset

1. Taloyhtiön asukas: Minulla jäi avaimet oven taakse. Pääsettekö avaamaan oven?

Vastaus:
Pääsemme kyllä, mutta suosittelemme että otat yhteyttä ensin huoltoyhtiöön tai isännöitsijään jolla on mahdollinen vara-avain. On myös hyvä muistaa, että taloyhtiön asukkaalla ei ole oikeutta tilata työtä taloyhtiön laskuun. Pääsääntöisesti vain kiinteistöhuoltoyhtiöllä ja isännöitsijätoimistolla on oikeus tehdä tilauksia taloyhtiön piikkiin, jolloin tilauksen on tultava oikealta taholta.

2. Mitä maksaa astianpesukoneen tai pyykinpesukoneen asennus?

Vastaus:
Olemme räätälöineet astianpesukone- ja pyykinpesukone asennuksille pakettihinnat.

Astian- ja pyykinpesukoneen asennus kolmen arkipäivän sisään:
Paketit sisältävät asennuksen valmiiseen paikkaan, koekäytön ja matkakustannukset (sekä pesutornin asennuskehikon ja kuivausrummun asennuksen kun tilataan kaksi koneen asennusta). Astianpesukoneen asennus edellyttää koneen alle tulevaa turvakaukaloa, joka voidaan myös toimittaa lisähintaan.

APK -asennuspaketti: 129 e / kone sis. alv. 24 %
PK -asennuspaketti: 99 e / kone sis. alv. 24 %

Pakettihinta ei sisällä putki- tai kaapistojen tms. muutostöitä, kalustepeitteisten mallien kalusteovikiinnityksiä, vuotokaukaloa, tai vanhan koneen irrotusta. Ei sisällä kodinkoneiden kuljetuksia tai kantamista. Teemme kaikki lisätyöt tuntihinnastomme mukaisesti (min. laskutus 2 h + materiaalit OVH-hintojen mukaan).

Kysy tuntihinnastoamme päivystyksestämme 0100 2470

3. Voisinko saada kiinteähintaisen tarjouksen suurtehoimuroinnista?

Vastaus:
Voimme lähettää teille tarjouksen, jos voit lähettää meille tarkan tarjouspyynnön. Tarjouspyynnöstä tulee ilmetä ainakin imuroitava aines tai ainekset ja määrät, sen mahdollinen kovuus ja märkyys eli irrotustyön tarve, letku vedon pituus ja mahdollinen nousu maasta, työskentelytila ja tilan korkeus, kippauspaikka, jos on tilaajan osoittamana tai tili jäteasemalla, jota voidaan käyttää. Lähtökohtaisesti helpointa ja asiakkaan kannalta edullisinta on tehdä suurtehoimuroinnit tuntihommina, jolloin laskutetaan vain tehdystä työstä. Urakkahintaan täytyy aina lisätä varmuuskertoimet, koska suurtehoimurointi kohteissa tulee väistämättäkin yllättäviä tilanteita jotka vievät aikaa ja resursseja.

Kysy tuntihinnastoamme päivystyksestämme 0100 2470

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.