ikkunan korjaus

Ikkunan korjaus

Ikkunan korjaus voi tulla ajankohtaiseksi ihan kenelle tahansa. On normaalia, että esimerkiksi pallo osuu ikkunaan kesken lasten leikkien ja rikkoo ikkunan. Tällöin tarvitaan välittömästi ammattilainen korjaamaan vahinko. Rikkoutunut ikkuna aiheuttaa nimittäin suuria ongelmia, mikäli esimerkiksi vesi pääsee sisälle taloon rikkoutuneesta ikkunasta. Pahimmillaan sade voi aiheuttaa sen, että koko lattia lainehtii vettä, jolloin sitä pääsee lattian alle ja muualle rakenteisiin. Tämä taas aiheuttaa sen, että koko talo altistuu kosteusvaurion mahdollisuudelle.

Selvää on siis se, että rikkoutunut ikkuna tulee korjata mahdollisimman nopeasti. Jos ulkona on sadeilma, tulee ikkuna peittää hyvin ennen kuin korjaaja saapuu. Parhaiten peittäminen onnistuu paksulla muovilla, joka teipataan tiiviisti ympäriltä, jotta vähäisinkään kosteus ei varmasti pääse sisälle taloon. On myös tärkeää soittaa ammattilainen paikalle korjaamaan ikkuna. 24 Center palvelee kaikkia apua tarvitsevia ja päivystysnumeroon voikin soittaa mihin kellonaikaan tahansa. 24 Centerin toimialueena on koko Suomi, joten voit soittaa mistä päin tahansa. Päivystyksessä osataan antaa arvio siitä, kuinka nopeasti korjaaja on mahdollista saada paikalle. Päivystykseen on myös hyvä antaa lisätietoa siitä, minkä kokoinen ikkuna on kyseessä ja millainen vahinko on sattunut.

Tyypillisimpiä ikkunan rikkoutumisen syitä lasten pihaleikeissä sattuneiden vahinkojen lisäksi on muun muassa ilkivalta. Monet murtovarkaudet tapahtuvat siten, että ikkuna rikotaan ja sen kautta mennään sisälle. Joskus kyseessä voi olla myös ulko-ovesta löytyvä pieni ikkuna, jonka kautta pääsee avaamaan lukossa olevan oven. Selvää on, että pienenkin ikkuna tulee korjata. 24 Centerin ammattilaiset osaavat asiansa ja pystyvät auttamaan minkä kokoisen ikkunan kanssa tahansa. Käytännössä ikkunan korjaamiseen ei mene kovinkaan kauan aikaa. Vanha, rikkoutunut lasi irrotetaan ja tilalle asennetaan uusi lasi. Asentajamme tekevät tämän kaiken huolella ja tarkkaavaisesti. Näin uudesta ikkunasta tulee varmasti kaikin puolin parempi kuin entisestä.

Rikkoutuneen ikkunan korjauksen hinta

Rikkoutuneen ikkunan korjaamisen hintaan vaikuttaa tietenkin se, minkä kokoinen ikkuna on kyseessä. Mitä normaalimpi ja standardien mukainen koko on kyseessä, sitä edullisempia ikkunat ovat. Sen sijaan kaikenlaisten erikoisikkunoiden korjaaminen on aina kalliimpaa. Erikoisilla ikkunoilla tarkoitetaan esimerkiksi erikoisen muotoisia ikkunoita tai ikkunoita, joissa on koristelua. Myös hyvin pienet tai erikoisen suuret ikkunat eivät kuulu tavalliseen valikoimaan, joten niidenkin korjaaminen tulee hieman hintavammaksi.

Hinta voi heittää hieman suuntaan tai toiseen, mutta pääasia on, että asiakkaalle annetaan aina mahdollisimman tarkka tieto korjauksen kustannuksista. Laskussa eritellään aina kaikki kustannukset siten, että mikään ei jää epäselväksi. Työn osuus, huoltoautokorvaus, lasin hinta, tarveaineiden hinta ja vanhan lasin kierrätysmaksu laskutetaan erikseen ja kunkin osuus on merkitty laskuun selkeästi. Näin asiakas tietää, mistä hän maksaa.

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.