asiakaspalaute

Asiakaspalautteet Syyskuu 2018

Imuautopäivystys:

”Sunnuntaina tuli jätevedet sisään viemäreistä, eikä meillä ollut hajuakaan mistä tämä voisi johtua. Oletimme että meillä on viemärit pahasti tukossa. Tyhjennysauto tuli nopeasti paikalle ja saatiin tyhjennettyä putki niin hyvin kuin mahdollista ja samalla todettiin, että liityntäputki HSY:n viemäriverkkoon on tukossa. Todennäköisenä syynä pidettiin Telian valokuitukaapelointityötä, joka sitten osoittautuikin oikeaksi seuraavana päivänä.”

”Pyysin viemärikuvausta ja aukaisua mahd pian ja samalle päivää mieluiten, ja onnistui.”

Putkipäivystys:

”Sain erittäin hyvän kuvan asentajista, rauhalliset ammattitaitoiset miehet eivät hosuneet vaan tekivät töitä saadakseen ongelman ratkaistua saman päivän aikana. Oikeat varaosat olivat mukana pumppuun jota olin jo asiakaspalvelijalle maininnut että ei kannata tulla jos osia ei ole mukana, pumppua ei saa toimimaan ilman mainitsemiani varaosia. Erittäin ammattimaista korjaustoimintaa siitä parhaimmat kiitokseni kun vesipumppuliitos tuli kuntoon !”

”Meille tuli yllättävä vuotovahinko keittössä ja oli iso pelastus, että saimme putkimiehen paikalle niin nopeasti.”

Lasipäivystys:

”Asentaja oli ystävällisen asiallinen. Hän poisti ripeästi rikkoutuneen ikkunalasin ja siivosi osan syntyneistä roskista. Työ jatkui vielä seuraavana päivänä. Jouduimme odottamaan uuden lasin paikalleen laittamista myöhään iltapäivään. Uuden lasin paikalleen laittaminen sujui ripeästi”

”Hyvin meni. Ikkuna on vaihdettuna ja jälki oli siistiä.”

Sähköpäivystys:

”Vaarallinen sähkövika tuli äkillisesti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Mitäpäs teet? Google osasi kertoa päivystävästä sähkömiehestä. 24Center vastasi nopeasti ja tunnin sisällä oli sähkömies paikalla. Olen hyvin tyytyväinen palveluun. Ainut miinus oli se, että asentajan yölisät ja sunnuntailisät päälle tuotti reilun laskun – mutta mitäs teet kun talo voi syttyä palamaan? Meille kerrottiin toki reilusta hinnasta etukäteen, eli ei tullut yllätyksenä.”

”Sain hyvin tietoa prosessin etenenemisestä —> milloin sähkömies tulee/ mist yrityksestä jne. Sähkömies tuli täsmällisesti ajallaan ja oli erittäin ystävällinen ja asiantunteva.”

Kylmälaite:

”Yritimme ensin korjausta laitteen asentaneen yritys x:n kautta. Eivät vastanneet kolmeen lomakkeella jätettyyn yhteydenottopyyntöön, puhelimeen vastaus kesti ja lopulta seuraava vapaa aika olisi kenties ollut kuukauden päästä. Teidän kautta korjaus oli hoidettu loppuun jo siinä vaiheessa, kun yritys x edes palasi mahdollisten korjausaikojen muodossa…”

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin viilennys käy helposti ilmalämpöpumpun avulla.
Kodin viilennys

Vinkit kodin viilentämiseen

Kesähelteiden aikana monissaa kodeissa asumismukavuus kärsii liian korkean huonelämpötilan vuoksi. Liian kuuma huonelämpötila voi tuoda mukanaan terveyshuolia, mutta lisäksi unen laatu voi merkittävästi heiketä. Jos

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.