asiakaskokemus

Asiakaskokemus ohjaa tulevaisuuden toimintaa

KKV julkaisi viime viikolla tiedotteen jossa käytiin läpi kuluttaja-asiamiehen ja 24 Centerin välistä keskustelua, ja puutteita mitä 24 Centerin toiminnassa on havaittu. Haluan avata tätä keskustelua myös 24 Centerin näkökulmasta.

Olemme tehneet viime keväästä lähtien Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) kanssa yhteistyötä, kun KKV lähestyi meitä selvityspyynnöllä 28.05.2019.

Tavoitteenamme on kehittää 24 Centerin palvelua mahdollisimman hyväksi asiakkaan näkökulmasta ja asiakaskokemuksen kehittäminen on ollut keskiössämme.

KKV:n selvityspyynnöstä lähtien olemme pyrkineet kehittämään puutteita omatoimisesti, ja halusimme myös erikseen sopia tapaamisen kuluttaja-asiamiehen kanssa Kilpailu- ja kuluttajavirastossa 28.8.2019 jossa keskustelimme mm. 24 Centerin liiketoimintamallista ja kehitysideoista miten voisimme selkeyttää liiketoimintaamme asiakkaan näkökulmasta.

KKV lähetti meille 11.12.2019 sitoumuspyynnön johon oli listattu kaikki korjattavat asiat mitä meidän piti korjata. Sitoumuspyynnössä nousi seuraavat asiat esille:

  1. Kertoo myyntipuhelussa ja verkkosivuillaan selkeästi ja yksiselitteisesti kuka on palvelun myyjä ja kuluttajan ainoa sopimuskumppani.
  2. Huolehtii siitä, että kuluttajalle kerrotaan puhelimessa ennen sopimuksen tekemistä ainakin kuluttajasuojalain 6 luvun 9 §:n 1 momentin 1, 2, 6, 7, 10 ja 17 kohdassa tarkoitetut tiedot sekä siitä, että kuluttajalla on mahdollisuus tutustua muihin kuin puhelimessa kerrottuihin kuluttajansuojalain 6 luvun 9 §:n tarkoittamiin ennakkotietoihin.
  3. Varmistaa, että sen toiminta on peruuttamisoikeutta koskevien säännösten mukaista.
  4. Esittää hinnaston verkkosivuillaan.
  5. Toimittaa kuluttajalle tilausvahvistuksen, joka sisältää kaikki kuluttajansuojalain 6 luvun 9 §:ssä tarkoitetut tiedot ja peruuttamislomakkeen.
  6. Kertoo päivystysnumeron hinnan aina kun numero mainitaan ja tarjoaa asiakaspalvelua perushintaisesta numerosta, kun kyse on aiemmin tehtyyn sopimukseen liittyvästä asiasta, kuten palvelun virheestä.

Vahvistimme vastaanottaneemme sitoumuspyynnön 13.12.2019 ja sitouduimme korjaamaan kaikki edellä mainitut kohdat 01.01.2020 mennessä (suurinosa oli jo korjattu ja muut korjaukset tehtiin ennen joulua), pois lukien maksuehdon muuttaminen 10 päivästä 14 päivään 01.02.2020 mennessä johtuen teknisen toteutuksen siirtymästä.

24 Centerilla pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelua ja tuottamaan lisäarvoa asiakkaille. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme nopeasta reagoinnista. Suurimmat ongelmat ovat johtuneet kiireettömien töiden hinnoittelusta. Tavoitteenamme on olla valtakunnallinen Talotekniikan hätäkeskus, jossa voimme reagoida nopeasti ja antaa ensiapu ongelmiin kellon ympäri. Tulevaisuus näyttää onnistummeko palvelemaan asiakkaita paremmin myös kiireettömissä talotekniikan ongelmissa.

– Joose Pinomaa, Toimitusjohtaja

Linkki KKV:n tiedotteeseen:
https://www.kkv.fi/ajankohtaista/Tiedotteet/2020/25.2.2020-talotekniikan-paivystyspalveluita-epaselvin-ehdoin/

 

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.