arjen sankareita

Arjen sankareita

Yhteistyökumppanimme ovat arjen sankareita

Mitä on sankaruus? Ehkä sen helposti liittää urotekoihin ja historian suuriin nimiin. Kiedomme helposti sankarinviitan ihmisten ympärille, jotka ovat seilanneet myrskyävillä merillä ja taistelleet pataljoonia vastaan. 90 maalia kalenterivuodessa upottavan futistähden on pakko olla sankari, ihmiset pökerryksiin puhuva huippupoliitikko saa varauksettoman tukemme.

Ehkä todellinen sankaruus on kuitenkin jossakin muualla. Jossakin siellä, minne valonheittimet ja toimittajat harvemmin osuvat. Seuratessamme täällä 24 Centerissä yhteistyökumppaneidemme toimintaa, luulemme, että olemme löytäneet heitä. Todellisia sankareita.

Lukkosepät, putkimiehet, sähköasentajat ja muut duunarit eivät paistattele uutisotsikoissa tai kättele kuninkaallisia. He ajavat pakettiautoillaan aamuruuhkissa ja ryömivät paikkoihin, joissa ihmiset harvemmin käyvät. He eivät saa ruutuaikaa A-studiossa tai kasvojaan Forumin seinälle, mutta silti heidän olemassaolonsa on meille täysin välttämätöntä.

He ovat arjen sankareita. Heillä on hallussaan arkisen elämän täydellinen suvereniteetti ja ilmatila. He tietävät, mikä on painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä tai mitä haittaa on kapillaarivedestä. He avaavat ovia, jotka ovat lukossa, tukkivat vesisyöksyjä, jotka ovat tuhoamassa asuntoja. He kiristävät ruuveja, joihin minä en ylettynyt, he vääntävät vipuja, joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Kun he poistuvat paikalta, valot taas syttyvät, ilmastointikone hurisee ja ikkunaruutuun on ilmestynyt uusi, virheetön lasi.

Kun minulla on kaikki hyvin, en näe heitä. Silti he ovat olleet täällä, jo ennen minua. Kun minä ajoin töihin, en tiennyt, että he olivat käyneet joskus aamuyöllä korjaamassa liikennevalot ja hiekoittamassa jalkakäytävän. Kun minä tilasin lounaan, en tiennyt, että he olivat korjanneet ravintolan sähköt. Kun kahvitauolla valitsin jäätelöä pakastealtaasta, mielessäni ei häivähtänytkään, että he olisivat voineet käydä täällä.

Kuka oli se hahmo, joka keskiyöllä hiipi auttamaan naapuriani? Kuka siivosi törkyisen kauppatorin? Kuka korjasi Virtasen ruohonleikkurin? Kuka tukki rautatieaseman vesivahingon?

Kyllä. He sen tekivät. Arjen sankarit. Lippis vinossa, haalarit päällä ja työkalupakki peräkontissa. Ilman toimittajalaumaa, fanijoukkoa ja viidentonnin mittatilauspukua. Nöyrästi, ammattitaitoisesti ja varmasti. He ovat todellisia sankareita, joita ilman minun elämäni olisi kaaosta.

Me täällä 24 Centerissä olemme kiitollisia arjen sankareista. Yhteistyökumppaniemme työpanos on välttämätön, jotta arkemme sujuu mutkattomasti. Ilman heitä emme pärjäisi. Pitäkää silmät auki, sillä ympärillämme liikkuu heitä joka päivä. He ovat arjen sankareita.

 

 

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
Valaisimen asennus
Sähkömies

Valaisimen asennus

Valaisimen asennus on helppoa, kun sen osaa! Lamppujen asennus on jotakin, mikä tulee kenellä tahansa vastaan jossain vaiheessa elämää. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja saa

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.