ammattilainen paikalle, aina ja nopeasti

Ammattilainen paikalle, aina ja nopeasti

Syksy on saapunut ja sen mukana pimenevät illat. Hyvä valaistus kotipihassa on paitsi kaunista, myös turvallista. Sellaisen valaistuksen halusi myös Alli, jonka surullisenkuuluisasta yrityksestä saada sähkömies luokseen kirjoitti Iltalehti (21.10.2019).

Alli oli ottanut yhteyttä sähkömieheen, joka lupasi tulla asentamaan pihavalaistuksen paikoilleen syksyllä. Syksy tuli, illat pimenivät mutta sähkömies ei ilmaantunut paikalle. Todettuaan tämän yrityksen epäonnistuneeksi, Alli otti yhteyttä toiseen ammattilaiseen. Hänkin lupasi, että homma hoituu – mutta vasta seuraavana syksynä. Vuosi kului, lehdet putoilivat jälleen, mutta piha pysyi pimeänä. Alli kertoo, että hän on odottanut kymmenen vuotta saadakseen sähkömiehen asentamaan pihavalot paikoilleen. Odotus on ollut turhaa.

Artikkelissa kuvataan tämänkaltaista ongelmaa yleiseksi erityisesti Etelä-Suomessa. Yksi syy on sähköasentajien ja alan yritysten suuri työmäärä. Sähkömiehen paikalle saaminen nopeasti riippuu myös tarjotun työtehtävän laadusta. Pienet työt ja asennukset eivät ole täystyöllistettyjen ammattilaisten prioriteettilistassa kovinkaan korkealla. Viesti kuluttajille on tyly: jos kyseessä on pieni sähköasennus, ainoa vaihtoehto on odottaa. Ja se on usein turhauttavaa.

Artikkeli kuvaa myös tämänkaltaisen ongelman synnyttävää ikävää lieveilmiötä. Kun ammattilaisilla on kiire ja pienemmät sähkötyöt kasaantuvat tekemättömiksi, paikalle ilmestyy oman elämänsä sähköasentajat – nimittäin kouluttamattomat työmiehet. Vaarana on, että töitä tehdään miten sattuu, mutta laskutus on sama kuin ammattilaisella. Lisäksi se on myös lain vastaista: Suomessa sähköasennuksia saa tehdä vain ammattilainen asianmukaisten lupien kanssa.

***

24 Center tarjoaa Allin ja monien muiden havaitsemaan ongelmaan ratkaisun. Täsmällisen asiakaspalvelun ja laajan kumppaniverkoston avustuksella me voimme taata ammattilaisen saapumisen paikalle aina ja nopeasti. Oli kyseessä sitten pihavalaistuksen asentaminen tai sähkövika, soitto 24 Centerin numeroon on avain ongelmaan. Tällä kerralla työkiire ei kadota sähkömiestä kuin tuhkaa tuuleen, eikä hänen saapumistaan tarvitse odottaa kymmentä syksyä. Lupauksemme on, että ammattilainen tulee paikalle kellonajasta, vuodenajasta, säästä ja työtehtävästä huolimatta.

Meillä on halu ja kyky auttaa sinua, niin syksyn pimeässä kuin kesän valossa. Ollaan yhteyksissä!

Iltalehden artikkelin kirjoittaja: Maija Knuuttila 21.10.2019
Linkki artikkeliin: https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/2d546eaa-d64d-4ccd-982a-aaae7c1ddafc

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.