24 Center ja Ledimo Oy yhteistyöhön

24 Center ja Ledimo Oy yhteistyöhön

24 Center laajentaa toimintaansa Varsinais-Suomen alueelle

Jälleenmyyjäyhteistyö – ledvalaisimet sähköurakoitsijoille

24 Centerin laajentuessa Varsinais-Suomen alueelle lähdimme tekemään yhteistyötä valtakunnallisesti toimivan Ledimo Oy:n kanssa. Ledimolla on laaja sähköurakoitsijoista koostuva jälleenmyyjäverkosto, jota voimme hyödyntää sähköpäivystys palveluissamme ja Ledimo saa meiltä markkinointitukea toimintansa laajentamiseen.

Ledimo on suomalainen LED-valaisintoimittaja. Urakoitsijat arvostavat Ledimon tuotteiden korkeaa laatua, asennuksen helpoutta ja kustannustehokkuutta. Ledimolle on tärkeää tarjota asiakkailleen korkeaa toimitusvarmuutta ja erinomaista hinta-laatusuhdetta. Yrityksen taustavoimana on sähkö- ja valaistustekniikan moniosaajia.

Ledimon toimitusketjut ovat pitkälle automatisoitu ja arvoketju on tarkkaan mietitty – suorat toimitukset tehtaalta urakoitsijalle mahdollistavat markkinoiden kilpailukykyisimmät ledvalaistushankinnat. Ledimon tavoitteena on mahdollistaa riittävä kate ja kannattava liiketoiminta jälleenmyyjilleen.

“Luotto-sähköasentajamme asensi keittiöremontin yhteydessä Ledimo Downlight Slim alasvalot keittiön paneelikattoon tuomaan valoa ja tunnelmaa. Valaisimet toimivat erinomaisesti. Kiitos siitä Ledimolle ja sähköasentajalle.´´ Terveisin, tyytyväinen taloyhtiö-asiakas Helsingistä.

 

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.