pikatilausportaali

24 Center Pikatilausportaali kiinteistöhuoltoyhtiölle

24 Center Pikatilausportaali sopimusasiakkaillemme

Olemme luoneet 24 Center Pikatilausportaalin kiinteistöhuoltoammattilaisille, jotta voit tilata talotekniikka-ammattilaisen nopeasti ja luotettavasti kohteeseesi.

Kiinteistönhuollosta vastaavan ei tarvitse enää lähteä soittelemaan esimerkiksi kerrostalo taloyhtiössä ilmenneestä tukkeutuneesta viemäristä eri putkitöitä tekeviä yrityksiä läpi, kuka pääsee nopeimmin avaamaan viemärin. Nyt kiinteistöhuoltoyrityksillä ja kiinteistöistä vastaavilla henkilöillä on mahdollisuus tulla 24 Centerin sopimusasiakkaaksi sekä saada tunnukset 24 Center Pikatilausportaaliin, josta voi tilata putkimiehen, sähkömiehen, imuauton, lukkosepän, kylmälaiteasentajan, lasinkorjaajan, automaatioasentajan, säätölaitehuollon ja erikoissiivouspalveluita joko netissä 24center.fi –kirjautumissivun kautta tai 24 Center Sopimusasiakkaille -sovelluksella. 24 Center Sopimusasiakkaille on 24 Center Pikatilausportaali sinun puhelimeessasi.

Pikatilauslomakkeeseen täytetään mahdollisimman tarkasti yhteystiedot, keikan kuvaus ja laskutustiedot. Tilauksen lähettämisen jälkeen yhteistyökumppanimme ottaa tilauksen tehneeseen kiinteistövastaavaan välittömästi yhteyttä ja tulee tekemään työn sovitusti.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisomme mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

  • Pikatilausportaali on täysin ilmainen, vain tilatut työt laskutetaan.
  • Pikatilausportaalilla voi tilata: putkimiehen, astianpesukone- ja pyykinpesukone asennuspaketin, sähkömiehen, imuauton, lukkosepän, lasinkorjaajan, kylmälaiteasentajan, automaatioasentajan, säätölaitehuollon ja erikoissiivouspalveluita yms. Kaikki palvelumme ovat saatavilla 24/7 vuoden jokaisena päivänä pikatilausportaalista tai numerosta 0100 2470
  • Pikatilausportaali tehostaa ajankäyttöä, säästää työaikaa ja rahaa – yhden tilauksen tekeminen vie vain noin 2 minuuttia ja ammattilainen onkin jo auttamassa sinua.

24 Center Pikatilausportaalin saat käyttöösi lataamalla sopimuspohjan www.24center.fi/asiakkaaksi/ sivustolta, täyttämällä sopimuksen ja lähettämällä sen meille tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme.

Sitten voitkin ladata 24 Center Sopimusasikkaille -sovelluksen ja 24 Center Pikatilausportaali kulkee aina mukanasi:

Get it on Google Play
Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.