24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki toivottaa sydämensä pohjasta oikein paljon onnea kaikille koulunsa päättäville ja toivoo onnistuneita juhlia kaikille. Samalla kuitenkin muistutamme, että jos jotain sattuu tai jokin taloteknillinen asia mietityttää kesken juhlien, on päivystävät asiakaspalvelijamme valmiina auttamaan kellon ympäri.

Tässä blogitekstissä vieraillaan kuvitteellisen Virtasen perheen kotona. Perheen esikoinen on valmistumassa ylioppilaaksi. Juhlia on valmisteltu viikkoja ja juhlaherkkuja on tilattu paikallisesta pitopalvelusta.

 

Avain on unohtunut kotiin

Koko Virtasen perhe istuu koulun liikuntasalissa valmiina odottamassa, että perheen esikoinen saa todistuksensa ja pääsee painamaan valkolakkinsa päähän Gaudeamus igiturin soidessa. Pitopalvelun kanssa on sovittu, että rouva Virtanen jättää ulko-oven lukitsematta, jotta pitopalvelu pääsee viemään tarjottavat keittiön jääkaappiin ja valmistelemaan kahvipöytää.

Kesken juhlien rouva Virtasen puhelin hälyttää. Pitopalvelusta soitetaan, että ovi on lukossa ja he odottavat ulkona kakkujen kanssa. “No voi sentään, ovi unohtui kaikessa kiireessä jättää lukitsematta”, rouva Virtanen kuiskaa ja penkoo laukkuaan, josta ei löydykään avaimia. Avaimet ovat jääneet arkikäytössä olleeseen käsilaukkuun. Kuinkas nyt!? Rouva Virtanen suuntaa 24 Centerin kotisivuille ja aloittaa keskustelun asiakaspalvelun kanssa 24 Centerin chatissa.

🗸 24 Centerin ammattilaiset hallitsevat laaja-alaisesti mekaanisten ja sähköisten lukitus- ja turvajärjestelmien huollot, korjaukset ja avaukset ja päivittävät osaamistaan jatkuvasti.
🗸 Lisäksi 24 Centerin kautta on mahdollista hankkia sähköinen lukitusjärjestelmä sekä sen asennus. Sähköisen lukitusjärjestelmän avulla voit päästää vaikka pitopalvelun väen kotiisi luomalla heitä varten kertakäyttökoodin. 

 

Sähkökatkos kesken juhlien 

Virtaset ovat päässeet lukiolta takaisin kotiin ja keittiössä häärätään tarjoiluiden ja kahvien keittämisen parissa. 

Tuoreelle ylioppilaalle halutaan pitää puheita, mutta suuressa omakotitalossa ei puhujan ääni kantaudu joka paikkaan. Onneksi joku muistaa vanhat karaokelaitteet, niissä ainakin on mikrofooni ja jonkinlainen äänentoisto. Karaokelaite kytketään jatkojohtoon, jossa on jo entuudestaan lukuisia muita kodin viihde-elektroniikkalaitteita kytkettynä. Yhtäkkiä kaikki sähkölaitteet lakkaavat toimimasta ja jääkaappi ja pakastin lakkaavat hurisemasta. Rouva Virtanen kaivaa puhelimen esiin ja soittaa 24 Centerin asiakaspalveluun. 

Yleisin sähkökatkon aiheuttaja on se, että liian monta laitetta on kytketty samaan pistorasiaan tai jatkojohtoon. Tämä voi ylikuormittaa sähköverkkoa, mikä puolestaan voi johtaa pistokkeiden ylikuumenemiseen tai sulakkeiden palamiseen. Myös viallinen sähkölaite voi rikkoa sulakkeen. 

🗸 Palaneen sulakkeen voi vaihtaa itse, mutta koska kyseessä on sähkötyö, on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Jos tunnet epävarmuutta, ole yhteydessä 24 Centeriin. Me autamme sinua ja lähetämme tarvittaessa sähköasentajan paikalle.

 

Viemäri tukkeutuu vessassa ja keittiössä lavuaari pulputtaa

“Äiti!!! WC ei vedä kunnolla!”

“Anteeksi, rouva Virtanen, lavuaarista kuluu outoa pulputtavaa ääntä.”

Jälleen rouva Virtanen kaivaa puhelimensa esiin ja soittaa 24 Centerin asiakaspalveluun saadakseen neuvoja, kuinka tulisi toimia.

Juhlissa tai ylipäätään paikoissa, missä kokoontuu paljon ihmisiä, kasvaa riski, että viemärit pääsevät tukkeutumaan. Tyypillisimmät paikat ovat keittiö ja wc-tilat.

Usein lahjaksi saatuihin ruusuihin leikataan varsiin uudet imupinnat keittiön lavuaarin yllä. Jos varren pätkät joutuvat viemäriin, ne voivat aiheuttaa tukkeutumista. Lisäksi ne alkavat ajan myötä mädäntyä ja haista.

WC-tiloissa viemärit joutuvat koetukselle, kun lyhyessä ajassa lasketaan vettä hanasta ja kun WC-pönttöä vedetään useammin ja tiheämmin kuin tavallisessa arjessa. Tällöin veden jakelu voi hidastua, ja jos joku tottumuksissaan laittaa wc-pönttöön liikaa paperia tai heittää sinne vahingossa terveyssiteen tai vaikka nuuskapussin, tukkeutumisen riski on suuri.

🗸 Maltillisia tukoksia voit yrittää avata itse esimerkiksi ruokasooda+väkiviinaetikka -yhdistelmällä. 
🗸 Jos wc-tiloissa tulvii, on suositeltavaa kutsua ammattilainen paikalle. Avaamattomat tukokset voivat johtaa vuotoihin rakennusten kellareissa ja ympäristössä, jos niihin ei puututa ajoissa.

Ikkuna menee rikki

Aikuisten juhlissa voi lapsilla käydä joskus aika pitkäksi. Onneksi Virtasilla on iso piha ja esikoisen jalkapalloharrastuksen ansiosta pihalta löytyy maali ja pallo, joten lapsivieraat suuntaavat ulos pelaamaan. Kesken rangaistuspotkukilpailun maalin yläkulmaa yrittäessä pallo karkaa ja hajottaa ikkunan.

Tällä kertaa rouva Virtanen toteaa, että ikkunan korjaus ei ole juhlien kannalta kiireellinen, joten hän täyttää 24 Centerin sivuilta yhteydenottolomakkeen ja pyytää takaisinsoittoa juhlien jälkeiselle päivälle.

🗸 Soittamalla tai avaamalla chatin 24 Centerin asiakaspalveluun saat ensihätään neuvoja, kuinka toimia rikkoutuneen ikkunan kanssa. Samalla varataan ikkunankorjaaja vaikka seuraavalle päivälle. Näin juhlia ei tarvitse keskeyttää.
🗸  Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ei-kiireellisissä tapauksissa.

 

24 Center auttaa taloteknisissä haasteissa

24 Centerin ammattilaisverkosto on vain yhden yhteydenoton päässä, kun kotonasi tapahtuu kaikki katastrofin ainekset tai jos tarvitset neuvoa siitä, miten edetä pienemmän vahingon kanssa. Päivystävät asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua talotekniikan ongelmissa. 24 Centerin kautta hoituvat sekä kiireettömät ja suunnitellut talotekniset tehtävät kuin kiireelliset ja nopeaa reagointia vaativat toimenpiteet. 

Ota yhteys 24 Centeriin, kun mietit – mitä pitäisi tehdä! Myös perhejuhlissa!
Ajankohtaisimmat blogit

Kodin viilennys käy helposti ilmalämpöpumpun avulla.
Kodin viilennys

Vinkit kodin viilentämiseen

Kesähelteiden aikana monissaa kodeissa asumismukavuus kärsii liian korkean huonelämpötilan vuoksi. Liian kuuma huonelämpötila voi tuoda mukanaan terveyshuolia, mutta lisäksi unen laatu voi merkittävästi heiketä. Jos

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.