24center rakennuskonevuokraus

24 Center ja Helsingin Rakennuskonevuokraus yhteistyö

24 Center tekee yhteistyötä Helsingin Rakennuskonevuokraus Oy:n kanssa liittyen markkinointiin ja myyntiin. Rakennuskonevuokraus vuokraa rakennuskalustoa pienille ja keskisuurille yrityksille pääkaupunkiseudun alueella – nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Etsitkö edullista ja luotettavaa kalustoa seuraavaan rakennusprojektiisi? Vuokraamosta löydät vuokrakoneet ja telineet erilaisiin rakennuskohteisiin ja tarpeisiin.

Rakennuskonevuokraus vuokraa rakennustyömailla tarvittavaa kalustoa pääasiassa yritysasiakkaille. Vahvan rakentajataustan ansiosta yrityksen henkilökunta tuntee erinomaisesti kaikki rakentamiseen liittyvät asiat ja haasteet. Monipuolinen ja korkeatasoinen kalusto, asiantunteva asiakaspalvelu sekä toimitusnopeus ja -varmuus ovat rakennuskonevuokraustoiminnan kulmakiviä.

Helsingin Rakennuskonevuokrauksesta löydät vuokrakaluston kaikkiin rakennuskohteisiin ja -tarpeisiin aina uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen. Yritys lupaa kuljettavansa tarvitsemasi laitteet suoraan työmaalle ja sieltä pois juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Rakennuskonevuokrauksen ammattitaitoiset työntekijät asentavat tarvittaessa vuokrakaluston käyttövalmiiksi.

Vuokraamalla Rakennuskonevuokrauksen kautta tarvitsemasi kaluston säästät rahaa, aikaa ja energiaa. Rakennuskonevuokrauksen käyttö on myös ekologisempaa kuin koneiden ostaminen omaan käyttöön.

Helsingin Rakennuskonevuokraus Oy haluaa tarjota asiakkaille ensiluokkaista palvelua. Yritys vuokraa teknisesti laadukkaita, turvaluokiteltuja sekä hyvin huollettuja koneita ja laitteita aina pienkoneista suuriin rakennustyömaiden sääsuojiin asti.

Ryhdy Rakennuskonevuokrauksen vakioasiakkaaksi ja saa huomattavia etuja!

https://www.rakennuskonevuokraus.fi

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.