asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia

Keräämme säännöllisesti kaikilta asiakkailtamme asiakastyytyväisyys -palautetta, jonka avulla kehitämme palveluamme entistä paremmaksi. Asiakkaamme ovat olleet pääasiassa erittäin tyytyväisiä kokonais palveluumme ja neljä viidestä suosittelisi meitä erittäin todennäköisesti ystävilleen, kun he tarvitsevat jotain taloteknistäpalvelua. Päivystyspalveluamme suosittelisi ystävilleen 98 % asiakkaistamme.

Muutamia poimintoja:

“Asiakaspalvelijan kanssa käyty puhelu sujui hyvin ja rauhallisesti, vaikka itselläni olikin hermo pinnassa, sai asiakaspalvelijanne tilanteen rauhoittumaan. Asentaja oli lähes samantien yhteydessä ja kävi levyttämässä ikkunat ensihätään. Nyt ruudut on vaihdettu ja työn jälki oli hyvä!”
– Lasipäivystys, Vaasa

“Erittäin ammattitaitoinen asentaja, joka myös ystävällisesti vastasi asiakkaan kysymyksiin. Ilo katsella ammattitaitoista ja työstään pitävää henkilöä.”
– Putkipäivystys, Hyvinkää

“Akuuttiin ongelmaan tosi hyvä palvelu. Hinta varmaan hiukan korkea, mutta nopeasta ja asiallisesta palvelusta voi vähän maksaakin.”
– Putkipäivystys, Raisio

“Hätätilanteessa kun ec:stä tulvii vettä lattialle ja yksi huone on jo tulvan peitossa asiakas ei halua kuunnella musiikkia ja jonotusäänitteitä. Teillä vastattiin lähes heti ja auto luvattiin pikalle heti. Hsy:ltä kielsivöt ottamasta auton muualta mutta eivät osanneet sanoa monelta heidän autonsa tulisi paikalle. Laittavat työlistalle, oli ainut vastaus jonka saimme asiakaspalvelussa vastanneelta ”tytöltä””
– Imuautopäivystys, Helsinki

“Nopea tilanteen haltuunotto lopetti vuodon ja muutenkin kokonaisuuden hallinta tuntui olevan hallussa. Sopivaa varaosaa ei tuntunut olevan, mutta onneksi alkuperäinen osa löytyi ja saatiin paikalleen. Myös vastuullisuus asennustyötä kohtaan (eli ei virityksiä vaan kunnolla) oli plussaa.”
– Putkipäivystys, Lappeenranta

“Kurja ilta muuttui mukavammaksi, kun saimme kotioven nopeasti auki. Tietty hintaa tuolle pelastukselle tulee, vielä ei ole saatu laskua, joten en osaa sanoa kuinka hintava moka minulle kävi… Eli en voi vielä sanoa kokonaiskokemusta. Pelastusosuus sujui hyvin. Ja erityiskiitos siitä, että koko ajan oli luottamuksen tunne, firma antoi luotettavan kuvan heti ensi sekunneista puhelimessa. Kunnon esittäytyminen, puhelun nauhoittaminen jne. (soitin ensin erääseen toiseen firmaan, jossa puhelimeen vastattiin “Moi!”. Luulin jo vahingossa soittaneeni jollekin kaverilleni. Piti itse kysyä onko tämä siis lukkoliike… EN todellakaan tilaa palvelua, jossa ei tule ammattitaitoista palvelua heti alusta asti.)”
– Lukkopäivystys, Helsinki

Voit käydä myös lukemassa suodattamattomia asiakaspalautteitamme: Kokemuksia 24 Center 

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.