Talotekniikan ammattilainen – näin 24 Center Partner -sovellus toimii

Yksi sujuvan ja kannattavan liiketoiminnan kulmakivistä on toimiva yhteistyö. 24 Center tarjoaa ainutlaatuisia yhteistyömahdollisuuksia, jotka ovat avain menestyksekkääseen liiketoimintaan. Yhteistyö kanssamme ei sisällä ylimääräisiä kommervenkkejä – olemme suunnitelleet yhteistyön konseptin mahdollisimman saumattomaksi ja sujuvaksi. Jokaisen yrittäjän kanssa sovitaan yksilöllisesti yhteistyömalli, joten kuka tahansa talotekniikan palveluita tarjoava yrittäjä voi liittyä kumppanuusverkostoomme. 

Talotekniikan ammattilainen! Tutustu palveluprosessiin ja liity kumppanuusverkoston jäseneksi. Toimialallasi tai sijainnilla ei ole merkitystä, sillä 24 Center tarjoaa palveluita kaikilla talotekniikan osa-alueilla kattavasti ympäri Suomea ja lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

Palveluprosessi: 

 

1. Hyväksy avoin työtarjous

Ennen kuin tilatut työt välitetään eteenpäin, työn sisältö käydään huolellisesti läpi 24 Centerin asiakaspalvelijoiden toimesta. Tavoitteena on varmistaa, että jokainen työ vastaa täysin kumppanuusverkoston jäsenen erityisosaamista ja asiantuntemusta. Samalla työt pyritään sijoittamaan järkevästi ammattilaisen työskentelyalueelle, ottaen huomioon heidän vahvuutensa ja saatavuutensa. Tällä tavoin säästetään kiireisten yrittäjien arvokasta aikaa ja vaivaa, ja ammattilaiset voivat keskittyä täysin työn toteuttamiseen ilman turhia selvittelyjä tai huolta tilauksen sopivuudesta. Näin myös varmistetaan, että asiakkaan ei tarvitse odottaa kohtuuttomia aikoja ammattilaisen saapumista, mikä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on kiireellinen työ.

Tilatun työn kartoituksen jälkeen 24 Centerin asiakaspalvelija välittää työn kumppanuusverkostolle 24 Centerin Partner -sovelluksen kautta. Ennen työn hyväksymistä myös ehdotetun työkeikan saanut kumppani lukee huolellisesti tilatun työn tiedot ja hyväksyy tai hylkää ehdotetun työn.

 

2. Asiakkaalle soitetaan heti

Tilattu työ merkitään vastaanotetuksi, kun sopiva kumppani hyväksyy sen 24 Centerin Partner-sovelluksessa. Kun työtarjous on vahvistettu, kumppani saa tarkemmat tiedot huollettavasta kohteesta sekä asiakkaan yhteystiedot.

Tilauksen tehnyt asiakas saa myös ilmoituksen siitä, että kumppani on vastaanottanut työn. Tällä varmistetaan avoin viestintä ja se toimii myös vahvistuksena molemmille osapuolille prosessin etenemisestä.

Palveluprosessiin kuuluu, että työn vastaanottanut kumppani soittaa vielä erikseen asiakkaalle mahdollisten lisäselvityksien takia, mutta myös antaakseen aika-arvion siitä, milloin kumppani saapuu asiakkaan luo. Asiakkaamme arvostavat suuresti täsmällisyyttä.  

 

3. Työvaiheiden merkitseminen sovellukseen

Sujuvan etenemisen takaamiseksi saapuminen kohteeseen ja työn päättäminen kirjataan sovellukseen. Tieto linkittyy asiakkaan seurantalinkkiin, jolloin asiakas voi seurata työn etenemistä. Tämä lisää kumppanin laatupisteitä ja asiakastyytyväisyyttä, mikä lisää kumppanin työtarjouksien määrää. 

 

4. Merkitse työ suoritetuksi

Työtehtävän suorittamisen jälkeen se merkitään 24 Center Partner -sovelluksessa valmiiksi. Tehdystä työstä kirjoitetaan lyhyt raportti mitä tehtiin. Mukaan voi liittää myös kuvia. Jos työssä on jotain lisäselvitettävää, tehdään myös tästä 24 Centerille selvitys, jotta voimme tarvittaessa yhdessä miettiä sopivaa ratkaisua. 

 

5. Laskuta tehdystä työstä

24 Centerin laskutuksessa suosimme verkkolaskuja, mutta voit lähettää laskun myös sähköpostilla tai postitse skannauspalveluun. Laskutusohjeet löytyvät täältä.

 

Raportit ja asiakastyytyväisyys

24 Centerin Partner-sovellus tuottaa sopivat raportit, jotka ovat hyödyllisiä monissa erilaisissa hallinnollisissa, kirjanpidollisissa ja verotuksellisissa raportointitehtävissä. Tämä auttaa sekä kumppaneitamme että asiakkaitamme ylläpitämään selkeää ja järjestelmällistä dokumentaatiota suoritetuista töistä. Lisäksi vahinkotilanteissa vakuutusyhtiöt voivat joskus vaatia raportin tehdystä työstä ennen korvauspäätöksen antamista. Tämän dokumentin saa automaattisesti, kun ammatilaisverkoston kumppani on täyttänyt loppuraportin.

Jokaisesta työstä kerätään palautetta sekä asiakkailta että kumppanuusverkoston jäseniltä, jotta voimme jatkossakin varmistaa palvelumme tarjoaman ensiluokkaisen käyttökokemuksen. Asiakaspalautteen ja kumppaneiden antaman arvion avulla voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja vastata entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Kumppanuusverkoston edut

Yhteistyö 24 Centerin kanssa tarjoaa lukuisia etuja, kuten:

  • Mahdollisuus laajentaa markkina-aluetta ja tavoittaa uusia asiakkaita.
  • Tehokkuus kustannusten ja resurssien käytössä, mikä voi parantaa yrityksen kannattavuutta.
  • Mahdollisuus keskittyä omaan ydinosaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, kun 24 Center hoitaa osan operatiivisista tehtävistä.
  • Mahdollisuus kasvattaa liikevaihtoa ja asiakaskuntaa ilman erillisiä markkinointikuluja, sillä 24 Center tuo uusia asiakkaita ja projekteja.
  • Pääsy luotettavaan kumppanuusverkostoon, mikä lisää yrityksen uskottavuutta ja laajentaa sen palveluvalikoimaa.

Tutustu LVI-Service Mäkinen Oy:n perustajan Timo Mäkisen ajatuksiin yhteistyöstä 24 Centerin kanssa sekä siitä kuinka 24 Centerin kumppanuusverkosto tarjoaa ratkaisun kasvavaan rakennusalan työttömyyteen.

Yhteistyökumppanuus-sivulta löydät pähkinänkuoressa kaiken tarvittavan. Sivulta löytyy myös video, jossa Lukkoluket Oy:n edustaja kertoo ajatuksiaan yhteistyöstä.


Kuinka liittyä 24 Centerin kumppanuusverkostoon: 

  1. Lataa 24 Center Partner -sovellus ilmaiseksi älypuhelimeen Google Playsta (Android) tai App Storesta (iOS).
  2. Rekisteröidy ja syötä yrityksesi tiedot sovellukseen.
  3. 24 Center ottaa yhteyttä sinuun, sopii tarkemmin hinnoitteluperusteet, toimialat toiminta-alueet ja muut oleelliset asiat. Lisäksi varmistetaan, että  tarvittavat luvat ja resurssit ovat kunnossa.
  4. Tämän jälkeen yhteistyö on aktiivinen ja voit vastaanottaa töitä, silloin kun parhaiten sopii.

Tukea keikkoihin tai apua sovelluksen käyttöön saat aina myös puhelimitse numerosta 020 144 2471.

 

Kiinnostuitko yhteistyömahdollisuuksista 24 Centerin kanssa?

Olemme valmiita keskustelemaan kaikenlaisista yhteistyömahdollisuuksista ja kartoittamaan, millainen sopimusmalli sopisi sinun liiketoimintaasi katsoen kaikista parhaiten. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, olipa kyse sitten päivystystyöstä, huoltotöistä tai laajemmasta yhteistyöstä. Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää.  
 

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.