Talotekniikan ammattilainen
kiinteistöön jopa 15 minuutissa

Pikatilausportaalilla voi tilata nopeasti ja luotettavasti talotekniikkapalveluita 24/7.

Yritysasiakkuus

24 Center Yritysasiakkuus on tarkoitettu erityisesti isommille kiinteistöasiakkaille esimerkiksi julkisille kiinteistöille, virastoille, hallintorakennuksille, sairaaloille, terveyskeskuksille, vankiloille, kirjastoille, kirkoille, päiväkodeille, kouluille, yliopistoille, museoille, uimahalleille, kasarmeille ja yms. kiinteistöille sekä näiden omistajille, rakentajille, ylläpitäjille, vartiointiliikkeille, isännöitsijöille sekä muille yrityksille jotka työskentelevät kiinteistöjen parissa. Yhdistämme kiinteistöasiakkaat, asennusliikkeet, tukkuliikkeet ja muut sidosryhmät kehittyväksi talotekniikkaverkostoksi. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistamme kaikille erinomaiset talotekniikkapalvelut ajasta ja paikasta riippumatta.

Ajatuksenamme on palvella ja auttaa kaikkia apua tarvitsevia mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kun talotekniikka vahinko sattuu aikaa ei ole hukattavaksi, muuten kiinteistösi voi kärsiä laajoja lisävahinkoja ja saatat menettää tuhansia tai jopa miljoonia euroja jos et toimi nopeasti. 24 Centeristä saat ammattilaisen paikalle jopa 15 minuutissa. Soita 0100 2470, niin apu on jo paikalla.

24 Centerin toiminta perustuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen huomioimiseen ja parhaan mahdollisen talotekniikkapalvelun sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme erikoistuneet talotekniikan päivystyspalveluiden myyntiin ja asiakaspalveluun.

Toteutamme jokaisesta toimeksiannosta asiakastyytyväisyyskyselyn. Asiakkaat antavat palautetta 24 Centerin asiakaspalvelusta ja yleisesti palvelun kokonaisuudesta. Kehitämme toimintaamme saatujen palautteiden pohjalta entistä paremmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi.

Lähde mukaamme kehittämään palvelua julkishallinnon näkökulmasta parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi.

  • Turvaamme liiketoimintasi jatkuvuuden huolehtimalla talotekniikasta 24/7
  • Kaikki Talotekniikkapalvelut yhdestä numerosta 0100 2470, jokaisena päivänä
  • Vasteaika jopa 15 minuuttia koko Suomen alueella
  • Tilaus puhelimitse tai sähköisesti 24 Center Pikatilausportaalilla
  • Mahdollisuus tilaamiseen älypuhelinsovelluksella tai nettiselaimella rekisteröitymisen jälkeen
  • Voitte seurata suoritettuja toimeksiantoja älypuhelinsovelluksella tai nettiselaimella
  • Tehokas ja suoraviivainen työkalu kaikkien päivittäisten huoltotöiden koordinointiin
  • Ilmoitukset ja Loppuraportti valmistuneesta työstä
  • Mahdollisuus tarpeellisiin Integraatioihin erilaisten ERP järjestelmien kanssa

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää