Yhdesta paikasta kaikki talotekniikan palvelut

24 Center – Yhdestä paikasta saat kaiken avun sekä yllättäviin että ennakoitaviin taloteknillisiin tehtäviin  

Kodin- ja kiinteistöjen huoltotöiden palveluntarjoajien viidakko on runsas, mutta 24 Center tekee valinnan helpoksi. 24 Centeriltä löytyy kaikki palvelut, joita tarvitaan taloteknisten tehtävien hoidossa. Tämän lisäksi asiakaspalvelumme tarjoaa ensiluokkaisen hyvää palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. 

24 Center on luotettava ja monipuolinen kumppani huoltotöiden puitteissa. Olemme valmiina auttamaan sekä kiireellisissä että kiireettömissä tehtävissä.  

Kiireettömät eli ennakoitavat huolto- ja korjaustyöt voidaan hoitaa sovittuina ajankohtina, jolloin työ voidaan suunnitella huolellisesti ja aikatauluttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä mahdollistaa sen, että toimeksiannot voidaan toteuttaa ilman ylimääräistä häiriötä asiakkaan liiketoiminnalle tai arjelle.

Äkillisissä ja odottamattomissa tilanteissa olemme myös nopeasti apunasi. Asiakaspalvelumme koulutetut ammattilaiset ovat aina valmiina tarjoamaan apua silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Tarvittaessa voimme lähettää tiimin paikan päälle nopeallakin aikataululla.

Asiakaspalvelu palvelee 24/7 – Vain yksi soitto riittää

24 Centerin asiakaspalvelumme on vastaamassa puheluihin ympäri vuorokauden, joten tukea on aina saatavilla. Riippumatta siitä, milloin soitat ja millainen palvelutarve sinulla on, saat langan päähän aina ystävällisen ja palvelualttiin asiakaspalvelijan. Haluamme aina löytää parhaan mahdollisen ratkaisun ongelmiin. 

Mietityttääkö jokin taloteknillinen asia? Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä myös silloin, jos olet epävarma siitä, millaista apua tarvitset tai tarvitseeko ollenkaan apua. Annamme tukea ja konsultaatiota myös tässä kohtaa ja neuvomme miten olisi paras edetä ongelman kanssa. Tarvekartoitus voi auttaa välttämään tarpeettomia käyntejä tai palveluiden tilaamista. 

Laaja tekijäverkosto –  Vain parhaat yhteistyökumppanit kentälle 

24 Centerin kattava talotekniikan tekijäverkosto takaa sen, että saat aina käyttöösi paikallisen alan ammattilaisen, joka tuntee alueen erityispiirteet ja osaa tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. 

Voit olla varma, että oikea ammattilainen hoitaa toimeksiannon, sillä valitsemme yhteistyökumppaneiksi vain luotettavia ja kokeneita talotekniikan ammattilaisia. Tekijöillämme on aina tarvittavat sertifikaatit ja koulutukset, joten voit olla huoletta asiantuntijoidemme osaamisesta.

Toimeksiannon vastaanottanut yhteistyökumppani ottaa sinuun yhteyttä yksityiskohtien sopimisesta. Myös sinä saat vahvistuksen tekstiviestillä, josta löytyvät lisäksi yhteistyökumppanin yhteystiedot. 

Palveluverkostostamme löytyvät muun muassa:

  • Putkimies
  • Sähkömies
  • Lukkoseppä
  • Imuauto
  • Suurtehoimurointi
  • Automaatio
  • Erikoissiivous
  • Kylmälaite
  • Lasi
  • Paloturva

Yhteydenpito – Asiakasta ei unohdeta

Toimeksiannon vahvistuksen yhteydessä lähetämme sinulle linkin tilauksen seuranta -sivulle, josta voit helposti seurata tilaamasi toimeksiannon etenemistä. Näin pysyt ajan tasalla siitä, missä vaiheessa tilaamasi työ on ja voit tarvittaessa ottaa yhteyttä huoltoasiantuntijaan, jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja tarjoamme mahdollisuutta liittyä Loyalty program -asiakkaaksi ensimmäisen tilauksesi jälkeen. Lähetämme sinulle sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset mukaan kanta-asiakasohjelmaan. Loyalty program -asiakkaana saat tilaamasi palvelut edullisemmin, ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi, joten pysyt ajan tasalla parhaista tarjouksistamme.

Toimeksiannon jälkeen pyydämme aina palautteen tehdystä työstä. Haluamme säilyttää palvelumme korkealaatuisina. Palautteen perusteella kehitämme toimintaamme ja sen avulla voimme korjata mahdolliset epäkohdat. 

Selkeä hinnoittelu – Ei yllätyksiä laskulle 

Asiakkaanamme tiedät aina, mistä olet maksamassa ja mitä kaikkea toimeksiannon lasku sisältää. Hintaan tyypillisimmin vaikuttaa se onko toimeksianto kiireetön tai kiireellinen, työn ajankohta sekä mahdollisten varaosien kustannukset.

Lisäksi pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman yksinkertaisen laskutusprosessin. Voit valita laskun sähköpostitse tai postitse, ja kaikki tarvittavat tiedot laskusta löytyvät selkeästi ja ymmärrettävästi. Tämä säästää aikaasi ja vaivaa laskujen käsittelyssä.

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.