Loyalty Program

Liity Loyalty Programiin ja ota edut käyttöösi!

Loyalty Program jäsenyys

24 Center Loyalty Program on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat hyötyä omasta asiakkuudestaan enemmän. Voimme tarjota Loyalty Program asiakkaillemme hienoja etuja verkostomme voimalla – oli kyse sitten edullisemmista tilaushinnoista, hyvän kotivakuutuksen löytämisestä tai oman taloteknisen osaamisen kartuttamisesta.

Ydinajatuksena 24 Centerillä on ollut alusta lähtien palvella ja auttaa taloteknisten ongelmien kanssa painivia asukkaita ja kiinteistön omistajia nopeasti ja laadukkaasti. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota kaikille 24 Centerin asiakkaille myös laajemmin arkea tukevan palvelukattauksen Loyalty Programin muodossa.

Loyalty Programin jäsenille lähetetään sähköpostilla Loyalty Program -postia, jossa on rajoitettuja tarjouksia 24 Centerin palveluihin, linkkejä valikoitujen kumppaneittemme etuihin sekä artikkeleita ja tietopaketteja talotekniikkaan liittyen. Jäsenyys ei velvoita tekemään mitään ostoja ja sen voi lopettaa milloin tahansa Loyalty Program -postissa olevan peruutuslinkin kautta.

Toivotamme antoisia hetkiä Loyalty Programissamme!