sähkötöiden sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu ABC

Sähkösuunnittelu on ajankohtaista silloin kun ollaan tekemässä remonttia tai rakentamassa uutta kiinteistöä. Onko asuntoosi suunnitteilla remontti? Remontti voi olla iso kustannus kukkaron päälle, todennäköisesti olet valmis tekemään myös paljon itse säästääksesi rahaa. Tämä voi kuulostaa hyvältä idealta, mutta turvallisuus ja laki on prioriteetti numero yksi.

Kun taloa remontoidaan, on syytä tilata sähkömies hyvissä ajoin paikalle tekemään perusteelliset suunnitelmat sähköjä varten. Pienikin virhe sähköjen asennuksessa ja suunnittelussa voi johtaa isoihin vahinkoihin.

Sähkösuunnitteluun kannattaa panostaa ja se tulee tehdä ajoissa, jotta vältytään remontin viivästykseltä ja turhilta muutos- ja purkutöiltä remonttikohteessa. Sähkösuunnittelussa tulee ottaa huomioon yllättävän monia asioita. Kodin elektroniikkalaitteita, kuten televisiota varten tulee miettiä etukäteen sähkövetojen paikat. Suunnittelussa huomioidaan myös valaistus niin ulkona kuin sisälläkin. Sähkömies osaa myös suunnittelussa ottaa huomioon mahdollisten sulanapitokaapeleiden tarpeen kulkureiteille tai syöksytorviin.

Sähkösuunnittelu lisää parhaimmillaan rutkasti asunnon käyttömukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta ja siten myös asunnon kokonaisarvoa. Valaistuksen ja lämmityksen automatiikka myös laskee usein asunnon käyttökustannuksia. Huolellinen sähkösuunnittelu myös alentaa remontin kokonaishintaa, sillä se ehkäisee virheitä, ongelmia ja tehostaa työn nopeutta.

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.