ikkunan lasi rikki

Rikkoutuneen lasin korjaus

Ikkunan rikkoutuneen lasin korjaus arkipäivänä.

24 Centerin päivystyskeskus sai maanantaina illalla hyvin tyypillisen soiton. Omakotitalon ikkunan ulommainen lasi oli mennyt rikki. Talon urheilullinen poika oli ollut oman elämänsä Patrik Laine, ja räväyttänyt lämärillä jääkiekon ikkunasta läpi. Onneksi koko ikkuna ei ollut hajalla, joten työtä ei tarvinnut tehdä hälytystyönä.

Päivystyskeskuksemme kirjasi tiedot keikasta ylös näin: “Jääkiekko rikkonut ikkunan uloimman lasin. Puukarmi. Yksinkertainen lasi n. 190cm x 47cm. Paikalle 20.11 ennen klo 09:00. Soitto asiakkaalle ennen paikallemenoa.”

Lasiasentajamme saapui kohteeseen ajallaan ja irrotti vanhan lasin, sekä asensi uuden lasin tilalle parhaan ammattitaitonsa mukaan. uudesta lasista tuli parempi kuin vanhasta, sillä asentaja tiivisti lasin. Asentaja kuvasi keikan laskulle pelkistetysti “Lasityö, mittaus- ja asennus”

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:
Työn osuus (arkena 7-15): 247,50e
Huoltoautokorvaus: 69,00e
2K3 ERISTYSLASI 1055 x 293: 33,78
TARVEAINEET: 4,02
ERISTYSLASIN KIERRÄTYSMAKSU 1055 x 293: 2,31
Yhteensä: 363,44e

Asiakas oli erittäin tyytyväinen kokonaispalveluumme ja siitä kertoo myöskin palaute: “Oli todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Asentaja tarjosi myös lisäpalvelua (ikkunan tiivistys), joka tuli tarpeeseen” Arvosanaksi saimme asiakkaalta jokaisella osa-alueellamme täydet viisi pistettä!

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.