rauhallista joulunaikaa

Rauhallista joulunaikaa ja onnea uudelle vuodelle!

Joulu on rauhoittumisen ja juhlan aikaa. Jouluaattoon kuuluvat perinteisesti ainakin hyvä ruoka, läheisten seura ja lahjat sekä kynttilät ja sauna. Jouluna on hyvä muistella mennyttä vuotta, mitä on tullut tehtyä ja mitä on oppinut.

Haluamme kiittää teitä kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmiä menneestä vuodesta. Olemme yhdessä saaneet kokea kaikenlaista, yllätyksiä, pettymyksiä ja onnistumisia. Meitä kaikkia on tarvittu ja jokaisella on oma paikka tässä maailmassa, jotta yhteiskuntamme toimii ja voi hyvin.

Paras joululahja minkä voi toiselle antaa tänä hyvinvoinnin ja materiaalin aikakautena on aito toisesta ihmisestä välittäminen ja oman ajan antaminen toiselle, vaikka suurimalla osalla suomalaisista menee hyvin niin on syytä muistaa ja huomioida että kaikilla ei kuitenkaan ole asiat samalla tavalla. Materiaalisesti hyvä aika voi olla henkisesti raskasta aikaa ja yhteiskunnassamme henkinenpahoinvointi onkin lisääntynyt, etenkin joulun aika voi olla henkisesti raskasta. Pidetään siis toisistamme huolta ja ollaan läsnä, kun tukea tarvitaan.

”Elämä on täynnä ihmeitä. Välillä se tuntuu taistelulta, välillä menestykseltä. Silti se on aina ainutlaatuista – liian kallista hukattavaksi. Joskus tähän elämään tulee vaikeuksia. Talotekniikka pettää. Pieneltä kuulostava asia, mikä on aiheuttanut ihmisille valtavia ongelmia. On vaarana, että elämä suistuu jopa raiteiltaan. Meillä 24 Centerissä sydämenasiana on auttaa sinua näissä ongelmissa. Haluamme, että voit elää arkea ja pyhää mahdollisimman sujuvasti. Sen vuoksi, että elämäsi on täynnä ihmeitä.”

Olemme apunasi myös jouluna, jos tarvitset apua me autamme sinua! Päivystämme 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja olemme valmiina välittämään apua, kun sitä tarvitaan.

Rauhallista joulunaikaa ja menestystä Uudelle vuodelle toivottaa koko 24 Centerin väki!

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin viilennys käy helposti ilmalämpöpumpun avulla.
Kodin viilennys

Vinkit kodin viilentämiseen

Kesähelteiden aikana monissaa kodeissa asumismukavuus kärsii liian korkean huonelämpötilan vuoksi. Liian kuuma huonelämpötila voi tuoda mukanaan terveyshuolia, mutta lisäksi unen laatu voi merkittävästi heiketä. Jos

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.