24 Centerin kautta juuri oikeat ammattilaiset hoitamaan kotisi talotekniset haasteet

Kotona, kesämökillä tai työpaikalla saattaa ilmetä erilaisia taloteknisiä ongelmia, kuten odottamattomia hätätilanteita, nopeaa toimintaa vaativia onnettomuuksia tai kiinteiden kodinkoneiden asennus- ja korjaustöitä sekä pitkään harkittuja remontteja, jotka parantavat asumismukavuutta. Näissä tilanteissa ammattilaisen apu voi olla välttämätöntä.

Internetin hakukoneet helpottavat talotekniikan ammattilaisen etsintää, mutta ne tuottavat usein satoja tuloksia, kun etsit ratkaisuja tietylle alueelle. Esimerkiksi “sähkömies + Vantaa” tarjoaa lähes 10 000 hakuosumaa. Kuinka siis valita talotekniikan ammattilainen, joka on luotettava ja osaa asiansa? Listasimme tähän blogikirjoitukseen asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon, kun lähdet kartoittamaan sopivaa ammattilaista. 

1. Millaista taloteknistä apua tarvitset? Millaisia toiveita sinulla on lopputuloksen suhteen? 

Ennen yhteydenottoa mieti huolellisesti, millaista apua tarvitset ja millainen lopputulos on toiveissa.

Kiireettömässä projektissa, kuten keittiöremontissa, harkitse tarkkaan, mitkä elementit ovat sinulle olennaisia toimivan kokonaisuuden kannalta. 

Kun harkitset kiinteän kodinkoneen hankkimista, esimerkiksi ilmalämpöpumpun, lukitusjärjestelmän päivittämistä tai vaikka kiukaan vaihtoa, päätä haluatko hankkia laitteet itse vai luottaa ammattilaisen valintaan. 

Tilatusta työstä riippumatta, kun olet laatinut ennakkoon suunnitelman siitä, mitä haluat, on helpompi myös varmistaa, että tilaamasi työ vastaa odotuksiasi ja tarpeita mahdollisimman tarkasti. 

✔ Muista kuitenkin, että 24 Centeriin voit olla yhteydessä myös silloin, kun et ole täysin varma, kuinka tulisi edetä taloteknisen haasteen edessä. 

2. Tarkista ammattilaisen taustat

Kysy ammattilaiselta hänen yrityksen kokemuksestaan vastaavien projektien parissa, jotka vastaavat sinun suunnitelmiasi. Esimerkiksi, jos olet remontoimassa kylpyhuonetta, tiedustele kuinka monta vastaavaa remonttia hän on aiemmin tehnyt ja millaisia tuloksia niissä on saavutettu. Kokemus on usein merkki luotettavuudesta ja asiantuntemuksesta.

✔ 24 Centerillä varmistetaan yhteistyösopimuksen solmimisen yhteydessä, että ammattilaisverkostomme jäsenillä on riittävästi kokemusta ja ammattitaitoa.  

3. Tarkista, että ammattilaisella on riittävät luvat ja resurssit työtehtävän hoitoon

Tarkista, että valitulla ammattilaisella on kaikki tarvittavat luvat remonttityön suorittamiseen. Esimerkiksi erityisesti sähkötöitä tekevällä ammattilaisella tulee olla voimassa oleva sähköturvallisuussertifikaatti.

Varmista myös, että ammattilaisen aikataulu mahdollistaa työn aloituksen suunnitelmiisi sopivana ajankohtana. On turhauttavaa, jos remonttiammattilainen lupaa aloittaa työn nopeasti, mutta joudut odottamaan viikkokausia ennen kuin kylpyhuoneremontti pääsee käyntiin tai vaihdettava kiuas seisoo ulkona tuulen ja sateen pieksämänä päivästä toiseen.

✔ 24 Centerillä varmistetaan yhteistyösopimuksen solmimisen yhteydessä, että ammattilaisverkostomme jäsenillä on oikeanlaiset luvat ja sertifikaatit voimassa.

 

4. Tarkista, että ammattilaisella on vakuutukset voimassa

Tarkista, että remonttiammattilaisella on voimassa olevat vakuutukset, jotka kattavat mahdolliset vahingot remontin aikana. Tämä suojaa sekä sinua, omaisuutta että ammattilaista mahdollisilta vahingoilta tai tapaturmilta työn aikana.

P.S Jos remontin kohteena on vahinko kodissasi, kannattaa tarkistaa aina vakuutusyhtiöltä, mitä kaikkea kotivakuutuksesi kattaa. Kannattaa myös hyödyntää kotitalousvähennyksiä verotuksissa, sillä monet taloteknilliset työt voidaan vähentää verotuksessa. 

✔ 24 Centerillä on varmistettu, että ammattilaisverkoston jäsenillä on vastuuvakuutus voimassa ja lisäksi 24 Center on oma vakuutus, joten asiakkaanamme voit luottaa siihen, että jos vahinko sattuu, et joudu kantamaan määräänsä enempää huolta.

  

5. Kysy suosituksia ja tarkista, pitävätkö ne paikkansa

Etsi verkosta saatavilla olevia arvosteluja ja suosituksia ammattilaisista. Suosituksia voi kysyä myös ystäviltä, naapureilta tai perheenjäseniltä talotekniikan ammattilaisista, joiden työn jälkeen he ovat olleet tyytyväisiä. Tietoa kannattaa etsiä useammasta paikasta, jolloin saat varmistusta suosituksen paikkansa pitävyydestä. 

✔ 24 Centerillä on ammattilaisverkoston suhteen korkea laatustandardi. Jokaisen tilatun työn jälkeen teemme asiakastyytyväisyysmittauksen ja kommunikoimme aktiivisesti tilaajan kanssa siitä, kuinka työn laatu on toteutunut ja yhteistyö on sujunut verkostomme jäsenen kanssa. 

24 Centerin verkostosta oikeat ammattilaiset oikeisiin tehtäviin

Oikean ammattilaisen valinta voi olla aikaa vievää, etenkin jos oma kokemus taloteknisissä asioissa on vähäinen tai arjen kiireet menevät kiireettömien hoidettavien asioiden edelle. On myös aivan yleistä, että nuoremman sukupolven tuoreiden kotien omistajien keskuudessa ei välttämättä löydy lähipiiristä ihmisiä, joilla olisi kokemusta tai tietoa ammattitaitoisista talotekniikan ammattilaisista. Myös uudelle paikkakunnalle muuttaneilla ei vielä välttämättä ole tietoa hyvistä ammattilaisista, ja uuden kodin laittamisessa yleensä tarvitaan kaikkein kipeimmin apua.

Ole siis yhteydessä 24 Centeriin ja kerro kotisi huoltosuunnitelmista tai äkillisistä talotekniikan huolistasi. 24 Center on profiloitunut korkean laatustandardin palveluntarjoajaksi, joten ammattilaisverkostomme jokaisen jäsenen taustat on tarkistettu ja varmistettu, että tarvittavat luvat ja vakuutukset ovat voimassa. Lisäksi sopimusten laatimisen yhteydessä käydään läpi jokaisen verkoston jäsenen kanssa, että heiltä löytyvät tarvittavat työvälineet, kalustot ja resurssit, jotta työt voidaan toteuttaa sinulle sopivan aikataulun mukaisesti. 24 Centerillä on lisäksi yhteistyösopimuksia laitevalmistajien kanssa, joten meidän kauttamme sinun on mahdollista saada yhdellä puhelinsoitolla sekä laite että asentaja.

24 Center auttaa kodin taloteknillisissä tehtävissä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Saat avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin. Laajasta tekijäverkostostostamme löydät alueesi parhaat talotekniikan ammattilaiset. Löydä lähin vapaana oleva putkimies, sähkömies, lukkoseppä tai vaikka imuauto helposti – yksi soitto riittää 0100 2470 tai voit tehdä tilauksen kiireettömästä työstä  verkkotilauksena täältä

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.