kevät on kasvun aikaa

Kevät on kasvun aikaa

Kevät on täällä taas. Valoa riittää iltoihin yhä enemmän. Pajunkissat ja ensimmäiset leskenlehdet muistuttavat pääsiäisestä. Tuleva pääsiäinen on poikkeuksellinen: ihmiset viettävät nyt tavallista enemmän aikaa kodeissaan ja lähiympäristössään. Auringon paiste ja poikkeusolot ovat houkutelleet ihmisiä useasti luontoon, katsomaan kevään ihmettä.

Lintubongari nousee puiset rappuset lintutorniin. Hän nostaa kiikarit silmilleen ja kohdistaa niiden terävyyden poukaman vastarannalle. Rantavedessä ui ryhmä silkkiuikkuja. Ne tekevät sukelluksia veden alle ja pyydystävät ravinnokseen kaloja. Jostakin kantautuu harmaahaikaran käheä ääni.

Näillä vesilinnuilla on takanaan pitkä muuttomatka. Ne ovat tulleet Etelä-Euroopan ja Välimeren lämpimistä maista takaisin kotiin, ja lentomatka on saattanut kestää viikkoja. Vaikka matka on pitkä, päämäärä pysyy linnuilla koko ajan selvänä. Ne suunnistavat vaiston avulla.

Bongari laskee kiikarit silmiltään. Jäät ovat lähteneet, vesi helmeilee vapaana kevätauringossa.

***

Maanviljelijä seisoo peltonsa laidalla ja poimii kouraansa multaa. Joidenkin viikkojen kuluttua on kylvön aika. Pelto pitää muokata ja siemenet kylvää. Jos toivoo hyvää kasvua, ennakoiva työ tulee hoitaa hyvin. Kun sadetta ja aurinkoa saadaan vielä tarpeeksi, voi korjuun aikana olla tyytyväinen. Kärsivällisyyttä se vaatii, kaikki ei tapahdu yhdessä yössä.

***

24 Centerissä valmistaudutaan pääsiäisen viettoon. Katselemalla ulos muuttolintuja ja kylvötöitä, voimme oppia jotakin yrittämisestä. Keväinen luonto on täynnä vertauskuvia. Hyvä ja terve kasvu yrityksessä vaatii muokkaamista, kylvämistä ja kastelemista. Myös kärsivällisyyttä pitää olla, jotkut työn hedelmät näkyvät vasta hetken kuluttua. Johtaminen ja työnteko vaatii myös oikeanlaista vaistoa: tässä suunnassa on päämäärämme. Näin me tahdomme toimia, joka päivä, laadukkaasti ja luotettavasti.

Samaan aikaan kun luonnossa tapahtuu keväällä kasvua, myös 24 Center kasvaa ja kehittyy. Tästä kuuluu kiitos työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Meillä on halu auttaa keskellä arkea ja pyhää, myös nyt pääsiäisen aikana.

24 Center toivottaa kaikille iloista pääsiäistä!

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin viilennys käy helposti ilmalämpöpumpun avulla.
Kodin viilennys

Vinkit kodin viilentämiseen

Kesähelteiden aikana monissaa kodeissa asumismukavuus kärsii liian korkean huonelämpötilan vuoksi. Liian kuuma huonelämpötila voi tuoda mukanaan terveyshuolia, mutta lisäksi unen laatu voi merkittävästi heiketä. Jos

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.