ikkunan lasi rikki

Ikkunalasin vaihto

Rikkoutuneen ikkunalasin vaihto uuteen päivystystyönä.

Oli helmikuinen lauantai-aamu. Vanhemman pariskunnan rouva heräsi ja käveli normaaliin tapaan olohuoneeseen. Olohuoneessa rouvaa kohtasi järkytys. Olohuoneen iso 3-lasinen ikkuna oli kokonaan pirstaleina lattialla. Lattialla oli myös kengänjälkiä. Joku oli rikkonut lasin yön aikana ja käynyt talossa sisällä. Pariskunta ei jostain syystä ollut lainkaan herännyt rikkoutuneen lasin ääniin, mikä oli myös erikoista. Talossa alkoi olla myös hyytävän kylmä.

Kun virkavallalle oli soitettu ja rikosilmoitukset oli tehty, niin tuli kiire saada joku korjaamaan ikkuna. Rouva soitti 24 Centerille. Asiakaspalvelija kuunteli rouvan tarinaa tapahtuneesta hämmästellen ja otti tarpeelliset tiedot asiakkaalta sekä kohteesta ylös. Hän kertoi rouvalle päivystyshinnoittelun ja muistutti, että kotivakuutus korvaa todennäköisesti koko summan. Lasimies tulisi paikalle tunnin kuluessa.

Asentaja saapui paikalle ajallaan ja teki asennustyön. Pian pariskunnalla oli taas ehjä olohuoneen lasi ja talossa lämpötila alkoi taas nousemaan.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:
Työn osuus: 398,00e
Huoltoautokorvaus: 69,00e
Materiaalikulut: 181,72e
Yhteensä: 648,72e

Asiakas oli palveluun niin tyytyväinen, että lähetti meille palautteen heti työn jälkeen sähköpostitse: “Kiitoksia! Jyväskylässä palvelu pelasi nopeasti ja asiallisesti. Täys kymppi Jyväskylän toimipisteelle, varsinkin asentajalle. En huomannut edes nimeä kysyä. Ei tällaisia aamuherätyksiä kukaan toivo. Järjetöntä ilkivaltaa. Te pelastitte yhden mummun ja vaarin päivän.”

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.