reparation av elektriska fel

Reparation av ett elektriskt fel

Avlägsning och reparation av elfel i beredskap mellan tisdag och onsdag kväll.

24 Centers larmcentral fick ett samtal en tisdag kl. 23.40 på en tisdag från Kottby i Helsingfors. Uppdragsbeskrivningen lyder enligt följande:

"I ett egnahemshus i Kottby i Helsingfors har elen gått i halva huset och det verkar inte vara något fel på säkringsskåpen. Det finns en huvudcentral på husets vind, där säkringsskåpet är placerat. Ingången till bostaden är från husets södra gavel. Åk dit omedelbart och ring kunden omedelbart så att de vet att elektrikern redan är på väg."

Vår elektriker utförde jobbet snabbt och husägaren blev mycket nöjd med resultatet. I det här fallet var det en elektriker som skrev en slutrapport på uppdraget med följande beskrivning:

"Elektrisk felsökning och reparation via larm kl. 23.45-02.30: i huvudlarmdosan på vinden hade en ledning smält, lös anslutning orsakade ljusbåge. Detta kunde i värsta fall ha orsakat en brand. Skarvarna i förvaringsutrymmet har reparerats och kabeln har förlängts vid behov. Vi rekommenderar att reservuttaget på 63A byts ut helt inom en snar framtid under normal arbetstid. En jourhavande tekniker från kraftbolaget har fått i uppdrag att göra en spänningsbrytare vid anslutningen."

24 Centers faktura till kunden var:
● Larmtillägg: 267,00 euro
● Material: 62,90 euro
● Jourarbete: 594,00 euro
● Totalt: 923,90 euro inkl. 24 % moms

Enligt feedback från husägaren svarade vår kundtjänstmedarbetare omedelbart på hans samtal och var förstående och kunnig. Elektrikern var på plats på mindre än 30 minuter.

"En uppgift som utfördes snabbt och professionellt. På en skala från 1 till 5 ger jag er tjänst ett totalbetyg på 4+."

De mest aktuella bloggarna

Det är enkelt att kyla ditt hem med en luftvärmepump.
Kylning av ditt hem

Tips för att kyla ditt hem

Under sommarens värmeböljor lider många hem av bristande komfort på grund av alltför höga rumstemperaturer. För höga rumstemperaturer kan inte bara orsaka hälsoproblem, utan även försämra sömnkvaliteten avsevärt. Om

Läs mer på engelska

Få en rabattkod på 10 euro när du prenumererar på nyhetsbrevet!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en rabatt på 10 euro på din prenumeration.