Elektriker

Kom dit när du vill

Det räcker med ett samtal. Hjälp med byggnadstjänster står alltid till din tjänst. Vi är din enda entreprenör, du kommer alltid att betjänas av en lokal elektriker.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Elektrikertjänster 24/7

Har lamporna slocknat eller är det fel på elförsörjningen? Våra jourhavande elektriker är redo att hjälpa dig med alla dina problem med elsystemet, från byte av säkringar till elinstallationer.

Installationsarbete

Felsökning

Rättelser

Elektriska arbeten

Support via e-post

Helpdesk för fel

Underhåll av system

Reservkraftverk

Belysningssystem

Antenninstallationer

Universell kabeldragning

KNX

Elektrisk uppvärmning

Informationssystem

Ljudanläggning

Kamerasystem

Hälsokontroller

Har en säkring gått, har en kretsbrytare gått?

En vanlig elanvändare får bara göra mindre elarbeten själv. Det är endast en auktoriserad elinstallatör som får utföra själva elinstallationsarbetet, så det är alltid bäst att överlåta även den minsta elinstallationen till en elinstallatör. Oavsett om du bor i villa eller flerfamiljshus ska du anlita en elektriker som hjälper dig med dina elarbeten.

Titta på videon

Du kommer alltid att vara betjänt av en lokal elektriker!

Vid ett elfel är tiden aldrig bortkastad och det är viktigt att snabbt hitta en kompetent elektriker. Vi arbetar med en larmcentral och svarar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadan eskalerar över telefon och kan skicka en kvalificerad elektriker till din plats på så lite som 15 minuter.

Uppdragen vidarebefordras till våra lokala partners, som slutför jobbet från början till slut på dina villkor.

Kontakta 24 Center direkt på 0100 2470

Fokus på kvalitet och hållbarhet

Man får sällan bra saker för en billig penning. En behörig elektriker kan göra jobbet ordentligt och korrekt, första gången. Elinstallationer ska fungera under hela bostadens livslängd, även om många typer av elinstallationer moderniseras med några decenniers mellanrum. En stor del av elinstallationen är praktiskt taget dold inuti väggen, så det kan vara ett stort jobb att rätta till eventuella misstag. Därför lönar det sig att välja en behörig elektriker som kan utföra jobbet på ett pålitligt och professionellt sätt.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Vi är med dig från början till slut

Är det frustrerande att behöva kontakta flera installatörer bara för att få reda på att entreprenören inte kan ta på sig fler jobb?


Kontakt och beställning


 

Efter beställningen får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kommer att kontakta dig

 


 

Vår partner rapporterar information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och återkoppling

Kontakt och beställning

Du kommer att få en orderbekräftelse och en länk till spårningssidan

Din partner tackar ja till jobbet och kontaktar dig

Vår app ger dig information i realtid om hur ditt arbete fortskrider

Fakturering och återkoppling

Prissättning

Elektriska arbeten

 

80 €/h

 

Veckodagar 7.00-15.00
(minst 3 vardagar)

 

110 €/h

 

Veckodagar 7.00-15.00

 

198 €/h

(minst 2 timmar)

Vardagar 15.00-07.00
Lördagar kl. 7.00-18.00

 

250 €/h

(minst 2 timmar)

Helig

Prissättning enligt tid

På 24 Center bestäms priset av tid, arbetets omfattning och mängden material som används. I de flesta områden prissätts tjänsterna som veckodagsarbete mån-fre 07-15, medan arbete under andra tider i allmänhet är jourarbete. För branschspecifika, aktuella priser, vänligen kontakta även vår kundtjänst. Priserna bekräftas alltid av kunden innan arbetet utförs.

*) I arbetskomponenten ingår även tid för resor och stödaktiviteter (t.ex. besök hos grossister och avfallsinsamlingsplatser). Minimifakturering per timme som ska beaktas. Lägsta timtaxa enligt allmän praxis inom sektorn. I de flesta sektorer är den lägsta timkostnaden 2 timmar. Timdebitering sker per installatör. Vissa jobb kan kräva mer än en montör (t.ex. tungt arbete).

Inkomna order

Reparation av takljus

En av våra kunder hade länge störts av att belysningen i badrummet av någon anledning hade slocknat. Det är inte trevligt att tvätta sig i mörkret, det är till och med en säkerhetsrisk. Kunden hade försökt få det åtgärdat, men den lokala elektrikern hade gett upp efter två veckors väntan i kö. Han bestämde sig för att prova ett annat sätt. Han ringde 24 Center.

Reparation av ett elektriskt fel i golvvärmen

En kall frostnatt i januari vaknade en man från Tusby och upptäckte att hans hus plötsligt frös. Han testade golvytan och upptäckte att den elektriska golvvärmen var ur funktion. Han lyfte genast luren och började ringa runt till elbolag. Det var inte lätt att få hjälp. Vem kunde inte komma, vem ringde inte nödsamtalet, vem gick till röstbrevlådan. Mannen bestämde sig för att ringa 24 Center.

Reparation av ett elektriskt fel

24 Centers larmcentral fick ett samtal en tisdag kl. 23.40 på en tisdag från Kottby i Helsingfors. I ett egnahemshus i Kottby i Helsingfors har elen gått i halva huset och det verkar inte vara något fel på säkringsskåpen. Det finns en huvudelcentral på husets vind, där säkringsskåpet finns. Ingången till bostaden är från husets södra gavel. Anländ omedelbart och ring kunden omedelbart för att meddela att elektrikern är på väg.

Vad säger folk om våra tjänster?

Det här är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Lämna en kontaktförfrågan!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Önskad kontaktmetod:

Elektriker 24/7

Har lamporna slocknat eller är det fel på elförsörjningen? Våra jourhavande elektriker är redo att hjälpa dig med alla dina problem med elsystemet, från byte av säkringar till elinstallationer.

24center Karta över Finland


Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourcentral för fastighetsservice som erbjuder högkvalitativ service för fastighetstekniska problem oavsett tid och plats. Kunderna kan få hjälp med ett enda samtal för både akuta nödsituationer och icke-brådskande dagligt arbete.

24 Center ligger i Vanda, Finland, på Robert Huberintie 3. Från ett och samma kontor betjänar 24 Center hela Finland när det gäller problem inom byggnadsteknik. Förutom i Finland är 24 Center verksamt i Sverige och Norge. 24 Center är ett 100 % finskt företag och en serviceinnovation.

24 Center ser till att det arbete som kunden beställt utförs av en byggnadsarbetare som kan vara på plats vid den tidpunkt som kunden önskar.

Du kan ansöka om hushållsavdrag för underhålls- och renoveringsarbeten i din bostad eller fritidsbostad. Det kan till exempel vara renovering av kök, badrum, andra rum eller bastun i ett småhus. Även el-, vvs- och kabelarbeten i en villa omfattas av hushållsavdraget, liksom t.ex. målning av uthus eller installation av säkerhetslås. För mer information se Skatteverkets hemsida där de olika typerna av arbeten listas beroende på om de omfattas av avdraget eller inte: hushållsavdrag

Det maximala hushållsavdraget år 2023 kommer att vara 2 250 euro per person. Hushållsavdraget gäller endast arbetsinsatsen. 40 % av arbetsinsatsen är avdragsgill. När företagsfakturan har en arbetskomponent på 5875 euro får du maximalt avdrag.

Typiska skador som ersätts av hemförsäkringen är vattenskador till följd av rör- eller apparatbrott samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet för vattenskador påverkas av hur gammal den trasiga apparaten eller rörledningen är.

Ring mig i alla fall. 24 Centers kundtjänstmedarbetare har en önskan om att hjälpa kunderna när de behöver det. Ett samtal kostar 0,99 €/min + pvm eller mpm, men många problem kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på våra kundtjänstmedarbetares erfarenheter.

24 Center betjänar även icke-brådskande beställningar. Arbeten som beställs minst tre arbetsdagar i förväg har också ett lägre timpris. Du kan själv göra beställningen via onlinebeställning på vår webbplats 24center.fi/verkkotilaus


10 viktiga tips för elarbeten

Vem som helst kan göra en elplan, men det finns juridiska krav för elinstallationer och elavtal. Kom ihåg att du kan hitta en kvalificerad, jourhavande och lokal elektriker för alla dina elarbeten.

Timpriset för en elektriker varierar mellan 60 och 120 euro. Resekostnader debiteras med mellan 0,7 och 1,4 euro per kilometer. Vissa företag tar ut ett schablonbelopp för tjänstebil som resekostnad. Kunden debiteras också för det material som används för jobbet.

På 24 Center får en elektriker betalt från 80 €/h för ett lugnt arbete. På vardagar mellan kl. 07.00 och 15.00 är priset 110 €/h. Jourarbete kostar 198 €/h (min. 2 timmar) och semesterarbete 250 €/h (min. 2 timmar). På vardagar tillkommer ett servicebilstillägg på 90 €, jourtillägg på 287 € och på helgdagar ett tillägg på 280 €. I jourtillägget ingår ersättning för servicebil. Material debiteras till grossistpris. Eventuella specialverktyg debiteras separat.

Du kan själv byta ut en vanlig gammaldags proppsäkring genom att följa anvisningarna för elsäkerhet. Att byta ut en säkring kan dock vara livsfarligt om det görs utan rätt kunskaper. Byte av en automatsäkring som är fast installerad i en kontrollpanel ska däremot alltid utföras av en fackman.

När du drabbas av ett elfel är det bäst att åtgärda det så snabbt som möjligt. En felaktigt installerad eller defekt elektrisk apparat, eller felaktigt utförda installationer, kan till och med vara livshotande! En lokal elektriker känner till området du bor i och helst även byggnadsbeståndet, kan hitta dig snabbt och få elarbetet utfört på nolltid.

Ibland kan det verka enkelt att be en vän med intresse för elarbeten om hjälp med att fixa ledningar och installationer. I praktiken kan resultatet bli mycket farligt - och olagligt. Våra professionella medarbetare garanterar alltid bästa möjliga resultat.

När ett elfel uppstår är det ingen idé att hålla på med reparationer. En felaktig elinstallation kan vara farlig och gör åtminstone ditt hem mycket mindre bekvämt att bo i. En jourhavande elektriker är tillgänglig dygnet runt med kort varsel och alltid redo att arbeta för dig.

Ditt hem ska vara en fridfull och framför allt säker plats där du kan koppla av efter en hektisk dag. Felaktiga elanslutningar gör det till allt annat än det. Därför är det alltid en bra idé att överlåta elinstallationer till en kompetent fackman.

Eftersom en elektriker är utbildad inom området har han eller hon den bästa och mest uppdaterade kunskapen om elfrågor. En elektriker kan garanterat ge dig goda råd om alla elfrågor i ditt hem - inklusive energieffektivitet, de senaste lösningarna och säkerhet. Du är ett proffs inom ditt område - elektrikern inom sitt.

Elektrikerns kompetens är mycket mångsidig och samma person kan hantera el-, tele-, dator- och rörsystem. Yrkesmannen utför också installation av elektriska maskiner och utrustning samt reparation och underhåll av befintliga elektriska system, maskiner och utrustning. Du behöver alltså inte flera olika yrkesmän för olika eljobb, utan du kan få en stor mängd kunskap och professionalism i ett enda telefonsamtal.

Ibland kan små elektriska fel göra att ditt hem blir lite stökigt och att din vardag blir lite mer miserabel. Även små fel bör åtgärdas genast - för din säkerhet och bekvämlighet. I Helsingforsområdet kan du få hjälp av en professionell elektriker på en gång. Låt oss göra ditt hem till en säker och trevlig plats igen.

De mest aktuella bloggarna

Genom att spara el sparar du pengar på dina hushållsräkningar.
Underhåll av hemmet

10 sätt att spara el

Tiden för årets högsta elförbrukning är här, och många minns de höga elräkningarna förra vintern. Vi uppmuntrar dig att fortsätta spara el, eftersom små åtgärder kan göra stor skillnad och

Läs mer på engelska
Ha en säker jul
Underhåll av hemmet

TOPP 3 sätt att få en tekniskt säker jul

Nu är julen här! Detta är en av de mest hektiska tiderna på året när det gäller hushållsarbete, med huset som städas, större rengöringsarbeten som utförs och fler läckra måltider som förbereds i köket. I virvelvinden av hushållsarbete kan du hitta

Läs mer på engelska