Elektriker Vantaa

Kom dit när du vill

Det räcker med ett samtal. Elektriker Vanda alltid till din tjänst. Vi är din enda avtalspartner, du kommer alltid att betjänas av en lokal elektriker.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Elektrikertjänster 24/7

Har lamporna slocknat eller är det fel på elförsörjningen? Våra jourhavande elektriker är redo att hjälpa dig med alla dina problem med elsystemet, från byte av säkringar till elinstallationer.

Installationsarbete

Felsökning

Rättelser

Elektriska arbeten

Support via e-post

Helpdesk för fel

Underhåll av system

Reservkraftverk

Belysningssystem

Antenninstallationer

Universell kabeldragning

KNX

Elektrisk uppvärmning

Informationssystem

Ljudanläggning

Kamerasystem

Hälsokontroller

Slocknar lamporna, går elapparaterna sönder eller kommer det ingen ström från vägguttaget?

Det här är obehagliga situationer som gör vardagen mycket svårare. Att reparera elektriska fel kräver yrkeskunskaper och du bör inte reparera trasiga ledningar eller elektrisk utrustning utan en professionell kvalifikation. El är alltid förknippat med stora risker, till och med livsfara, och därför är det bättre att överlåta arbetet till en yrkesman. Elarbeten i Vanda sköts av oss i hela dess omfattning, eftersom våra proffs står till tjänst i hela Vandaområdet. Vi betjänar ständigt invånarna i privata hus eller flerfamiljshus, men också byggarbetsplatser och entreprenörer som behöver en elektriker på plats i Vanda. Vårt lokala nätverk gör att vi snabbt kan få hjälp.

Titta på videon

24/7 Elektrisk räddningstjänst Vanda

Även om vi utför en hel del större eller på annat sätt lugna arbeten är det viktigt för oss att vi kan betjäna våra kunder snabbt, enkelt och säkert. När det går som snabbast kan vi ha hjälp på plats inom 15 minuter, eftersom våra proffs ständigt är på språng i Vandaområdet. Akuta elutryckningar kräver en hög grad av professionalism på grund av de stora riskerna, och därför ser vi alltid till att våra elektriker har giltiga kvalifikationer. Att tillhandahålla en professionell tjänst är av yttersta vikt för oss, oavsett om det handlar om en snabb och utmanande order eller en enkel rutinoperation. För snabb hjälp, ring 0100 2470.

Vi utför även mer omfattande elarbeten

Elfel kan ofta vara mindre fel som snabbt kan åtgärdas. Många elarbeten kräver dock en förutseende planering och själva utförandet kan vara ett stort projekt där det verkligen behövs en yrkesman. Vi hjälper även till med större projekt i Vanda och om du vill kan du överlåta hela elarbetet till oss. Vårt lokala nätverk av elektriker kan hantera allt från små fel till stora projekt. Vi är glada över att kunna säga att vi under alla våra uppdrag har kunnat betjäna våra kunder på ett utmärkt sätt.

En multikompetent elektriker till din tjänst

Vi utför ett brett spektrum av elarbeten och våra skickliga elektriker kan hantera alla eljobb. Oavsett vilka behov du har har vi en skicklig elektriker för dig.

Gör en onlinebeställning på vår webbplats eller ring oss så hjälper vi dig. Vi kommer att utse den bästa yrkesmannen för att lösa din utmaning och tillgodose dina behov, oavsett vilket elarbete du behöver i Vanda-området. Vi är glada att kunna hjälpa dig!

0,99 €/min + pvm eller mpm

Vi är med dig från början till slut

Är det frustrerande att behöva kontakta flera installatörer bara för att få reda på att entreprenören inte kan ta på sig fler jobb?


Kontakt och beställning


 

Efter beställningen får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kommer att kontakta dig

 


 

Vår partner rapporterar information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och återkoppling

Kontakt och beställning

Du kommer att få en orderbekräftelse och en länk till spårningssidan

Din partner tackar ja till jobbet och kontaktar dig

Vår app ger dig information i realtid om hur ditt arbete fortskrider

Fakturering och återkoppling

Prissättning

Elektriska arbeten

 

80 €/h

 

Veckodagar 7.00-15.00
(minst 3 vardagar)

 

110 €/h

 

Veckodagar 7.00-15.00

 

198 €/h

(minst 2 timmar)

Vardagar 15.00-07.00
Lördagar kl. 7.00-18.00

 

250 €/h

(minst 2 timmar)

Helig

Prissättning enligt tid

På 24 Center bestäms priset av tid, arbetets omfattning och mängden material som används. I de flesta områden prissätts tjänsterna som veckodagsarbete mån-fre 07-15, medan arbete under andra tider i allmänhet är jourarbete. För branschspecifika, aktuella priser, vänligen kontakta även vår kundtjänst. Priserna bekräftas alltid av kunden innan arbetet utförs.

*) I arbetskomponenten ingår även tid för resor och stödaktiviteter (t.ex. besök hos grossister och avfallsinsamlingsplatser). Minimifakturering per timme som ska beaktas. Lägsta timtaxa enligt allmän praxis inom sektorn. I de flesta sektorer är den lägsta timkostnaden 2 timmar. Timdebitering sker per installatör. Vissa jobb kan kräva mer än en montör (t.ex. tungt arbete).

Inkomna order

Reparation av takljus

En av våra kunder hade länge störts av att belysningen i badrummet av någon anledning hade slocknat. Det är inte trevligt att tvätta sig i mörkret, det är till och med en säkerhetsrisk. Kunden hade försökt få det åtgärdat, men den lokala elektrikern hade gett upp efter två veckors väntan i kö. Han bestämde sig för att prova ett annat sätt. Han ringde 24 Center.

Reparation av ett elektriskt fel i golvvärmen

En kall frostnatt i januari vaknade en man från Tusby och upptäckte att hans hus plötsligt frös. Han testade golvytan och upptäckte att den elektriska golvvärmen var ur funktion. Han lyfte genast luren och började ringa runt till elbolag. Det var inte lätt att få hjälp. Vem kunde inte komma, vem ringde inte nödsamtalet, vem gick till röstbrevlådan. Mannen bestämde sig för att ringa 24 Center.

Reparation av ett elektriskt fel

24 Centers larmcentral fick ett samtal en tisdag kl. 23.40 på en tisdag från Kottby i Helsingfors. I ett egnahemshus i Kottby i Helsingfors har elen gått i halva huset och det verkar inte vara något fel på säkringsskåpen. Det finns en huvudelcentral på husets vind, där säkringsskåpet finns. Ingången till bostaden är från husets södra gavel. Anländ omedelbart och ring kunden omedelbart för att meddela att elektrikern är på väg.

Vad säger folk om våra tjänster?

Det här är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Lämna en kontaktförfrågan!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Elektriker 24/7 Vanda

En jourhavande elektriker i Helsingfors och Helsingforsområdet är tillgänglig dygnet runt med kort varsel och alltid redo att arbeta för dig. Du kommer alltid att få hjälp av en lokal elektriker i Helsingforsområdet!

Askisto, Asola, Hakkila, Hakunila, Havukoski, Helsingfors kyrkby, Hiekkaharju, Hämeenkylä, Hämevaara, Ilola, Itä-Hakkila, Jokiniemi, Jokivarsi, Kaivoksela, Keimola, Kiila, Kivistö, Koivuhaka, Koivukylä, Korso, Kuninkaala, Kuninkaanmäki, Lapinkylä, Lentokenttä, Leppäkorpi, Linnainen, Luhtaanmäki, Länsimäki, Länsisalmi, Martinlaakso, Matari, Metsola, Mikkola, Myllymäki, Myyrmäki, Nikinmäki, Ojanko, Pakkala, Petikko, Piispankylä, Päiväkumpu, Rajakylä, Rekola Riipilä, Ruskeasanta, Seutula, Simonkylä, Sotunki, Tammisto Tikkurila, Vaarala, Vallinoja, Vantaanlaakso, Vapaala, Varisto, Veromies, Vestra, Viertola, Vierumäki, Viinikkala, Ylästö etc.

Större områden i Vantaa


Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourcentral för fastighetsservice som erbjuder högkvalitativ service för fastighetstekniska problem oavsett tid och plats. Kunderna kan få hjälp med ett enda samtal för både akuta nödsituationer och icke-brådskande dagligt arbete.

24 Center ligger i Vanda, Finland, på Robert Huberintie 3. Från ett och samma kontor betjänar 24 Center hela Finland när det gäller problem inom byggnadsteknik. Förutom i Finland är 24 Center verksamt i Sverige och Norge. 24 Center är ett 100 % finskt företag och en serviceinnovation.

24 Center ser till att det arbete som kunden beställt utförs av en byggnadsarbetare som kan vara på plats vid den tidpunkt som kunden önskar.

Du kan ansöka om hushållsavdrag för underhålls- och renoveringsarbeten i din bostad eller fritidsbostad. Det kan till exempel vara renovering av kök, badrum, andra rum eller bastun i ett småhus. Även el-, vvs- och kabelarbeten i en villa omfattas av hushållsavdraget, liksom t.ex. målning av uthus eller installation av säkerhetslås. För mer information se Skatteverkets hemsida där de olika typerna av arbeten listas beroende på om de omfattas av avdraget eller inte: hushållsavdrag

Det maximala hushållsavdraget år 2023 kommer att vara 2 250 euro per person. Hushållsavdraget gäller endast arbetsinsatsen. 40 % av arbetsinsatsen är avdragsgill. När företagsfakturan har en arbetskomponent på 5875 euro får du maximalt avdrag.

Typiska skador som ersätts av hemförsäkringen är vattenskador till följd av rör- eller apparatbrott samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet för vattenskador påverkas av hur gammal den trasiga apparaten eller rörledningen är.

Ring mig i alla fall. 24 Centers kundtjänstmedarbetare har en önskan om att hjälpa kunderna när de behöver det. Ett samtal kostar 0,99 €/min + pvm eller mpm, men många problem kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på våra kundtjänstmedarbetares erfarenheter.

24 Center betjänar även icke-brådskande beställningar. Arbeten som beställs minst tre arbetsdagar i förväg har också ett lägre timpris. Du kan själv göra beställningen via onlinebeställning på vår webbplats 24center.fi/verkkotilaus


10 viktiga tips för elarbeten

Vem som helst kan göra en elplan, men det finns juridiska krav för elinstallationer och elavtal. Kom ihåg att du kan hitta en kvalificerad, jourhavande och lokal elektriker för alla dina elarbeten.

Timpriset för en elektriker varierar mellan 60 och 120 euro. Resekostnader debiteras med mellan 0,7 och 1,4 euro per kilometer. Vissa företag tar ut ett schablonbelopp för tjänstebil som resekostnad. Kunden debiteras också för det material som används för jobbet.

På 24 Center får en elektriker betalt från 80 €/h för ett lugnt arbete. På vardagar mellan kl. 07.00 och 15.00 är priset 110 €/h. Jourarbete kostar 198 €/h (min. 2 timmar) och semesterarbete 250 €/h (min. 2 timmar). På vardagar tillkommer ett servicebilstillägg på 90 €, jourtillägg på 287 € och på helgdagar ett tillägg på 280 €. I jourtillägget ingår ersättning för servicebil. Material debiteras till grossistpris. Eventuella specialverktyg debiteras separat.

Du kan själv byta ut en vanlig gammaldags proppsäkring genom att följa anvisningarna för elsäkerhet. Att byta ut en säkring kan dock vara livsfarligt om det görs utan rätt kunskaper. Byte av en automatsäkring som är fast installerad i en kontrollpanel ska däremot alltid utföras av en fackman.

När du drabbas av ett elfel är det bäst att åtgärda det så snabbt som möjligt. En felaktigt installerad eller defekt elektrisk apparat, eller felaktigt utförda installationer, kan till och med vara livshotande! En lokal elektriker känner till området du bor i och helst även byggnadsbeståndet, kan hitta dig snabbt och få elarbetet utfört på nolltid.

Ibland kan det verka enkelt att be en vän med intresse för elarbeten om hjälp med att fixa ledningar och installationer. I praktiken kan resultatet bli mycket farligt - och olagligt. Våra professionella medarbetare garanterar alltid bästa möjliga resultat.

När ett elfel uppstår är det ingen idé att hålla på med reparationer. En felaktig elinstallation kan vara farlig och gör åtminstone ditt hem mycket mindre bekvämt att bo i. En jourhavande elektriker är tillgänglig dygnet runt med kort varsel och alltid redo att arbeta för dig.

Ditt hem ska vara en fridfull och framför allt säker plats där du kan koppla av efter en hektisk dag. Felaktiga elanslutningar gör det till allt annat än det. Därför är det alltid en bra idé att överlåta elinstallationer till en kompetent fackman.

Eftersom en elektriker är utbildad inom området har han eller hon den bästa och mest uppdaterade kunskapen om elfrågor. En elektriker kan garanterat ge dig goda råd om alla elfrågor i ditt hem - inklusive energieffektivitet, de senaste lösningarna och säkerhet. Du är ett proffs inom ditt område - elektrikern inom sitt.

Elektrikerns kompetens är mycket mångsidig och samma person kan hantera el-, tele-, dator- och rörsystem. Yrkesmannen utför också installation av elektriska maskiner och utrustning samt reparation och underhåll av befintliga elektriska system, maskiner och utrustning. Du behöver alltså inte flera olika yrkesmän för olika eljobb, utan du kan få en stor mängd kunskap och professionalism i ett enda telefonsamtal.

Ibland kan små elektriska fel göra att ditt hem blir lite stökigt och att din vardag blir lite mer miserabel. Även små fel bör åtgärdas genast - för din säkerhet och bekvämlighet. I Helsingforsområdet kan du få hjälp av en professionell elektriker på en gång. Låt oss göra ditt hem till en säker och trevlig plats igen.

De mest aktuella bloggarna

Genom att spara el sparar du pengar på dina hushållsräkningar.
Underhåll av hemmet

10 sätt att spara el

Tiden för årets högsta elförbrukning är här, och många minns de höga elräkningarna förra vintern. Vi uppmuntrar dig att fortsätta spara el, eftersom små åtgärder kan göra stor skillnad och

Läs mer på engelska
Ha en säker jul
Underhåll av hemmet

TOPP 3 sätt att få en tekniskt säker jul

Nu är julen här! Detta är en av de mest hektiska tiderna på året när det gäller hushållsarbete, med huset som städas, större rengöringsarbeten som utförs och fler läckra måltider som förbereds i köket. I virvelvinden av hushållsarbete kan du hitta

Läs mer på engelska