Rörmokare Rovaniemi

Kom dit när du vill

Det räcker med ett samtal. Rörmokare Rovaniemi alltid till din tjänst. Vi är din enda avtalspartner, du kommer att betjänas av en lokal rörmokare.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Rörmokartjänster 24/7

Har avloppet blivit blockerat eller är rören frusna? Våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig med alla dina rörmokarproblem, från avloppsstopp till upptining av frysta rör och reparation av läckande rör.

Installationsarbete

Rättelser

Fusioner och öppningar

Rörmokeri

Helpdesk för pipelines

HVAC-arbeten

Reparation av kranar

Öppning av rören

Upptining av rör

Rörbrott och läckage

Mätning av luftfuktighet

Installation av vattenarmaturer

Värmesystem

IV Installation, underhåll och justering

KVV-kontroll

Läcker kranen, töms inte avloppet?

Vid alla typer av rörmokarfel är det inte värt att vänta - det är en bra idé att ringa en fackman omedelbart. Rörmokarjobb kan vara stora eller små, och särskilt när de är stora bör de hanteras snabbt. Ständigt rinnande vatten kan skada strukturer och ytor - även i små mängder - och kommer garanterat att synas på din vattenräkning. Lyckligtvis kan ett proffs hantera situationen snabbt och säkert. Vi kan ha en rörmokare på plats i Rovaniemi och Rovaniemi-området på så lite som 15 minuter med ett enda telefonsamtal - när som helst på dygnet.

Titta på videon

Lokal rörmokare från Rovaniemi

Vem skulle vilja behöva ge en rörmokare körinstruktioner på telefon när toaletten är blockerad eller vattnet forsar från röret? 24 Centers proffs är ständigt på väg med servicebilar över hela Rovaniemi, så de känner till Rovaniemi-området väl. Våra jourhavande tekniker vidarebefordrar alltid information om rörmokeriarbeten till vår lokala partner som finns närmast dig. Du får en erfaren och garanterat kompetent rörmokare på plats snabbt.

Vi är glada att kunna hjälpa dig, 24 timmar om dygnet

Ditt hem ska vara en säker plats och när något går sönder bör du åtgärda det snabbt. Trasiga rör och blockeringar kan snabbt leda till en överraskande hög räkning. Så reagera snabbt och ring Rörmokare Rovaniemi 24/7 - du får de första instruktionerna på telefon för att förhindra att skadan eskalerar. Vi kommer också ihåg att en rörmokares arbetsplats alltid är någons hem. Därför vill vi alltid betjäna våra kunder så bra som möjligt och med respekt för hemmet.

Mycket kunskap i ett samtal

En byggnads VVS är ett komplext system, och reparationer och justeringar i ett hem kan påverka VVS och dränering i andra hem. 24 Centers proffs har lång erfarenhet av ett brett utbud av VVS-jobb. Samma expert kan till exempel hantera rörmokeri, kranläckor, röröppning och rörsvetsning, reparation av rörbrott och läckor, fuktmätningar, vattenskador, reparation och installation av VVS-armaturer, installation, underhåll och reparation av värmesystem och reparation av läckor i varmvattenberedare.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Vi är med dig från början till slut

Är det frustrerande att behöva kontakta flera installatörer bara för att få reda på att entreprenören inte kan ta på sig fler jobb?


Kontakt och beställning


 

Efter beställningen får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kommer att kontakta dig

 


 

Vår partner rapporterar information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och återkoppling

Kontakt och beställning

Du kommer att få en orderbekräftelse och en länk till spårningssidan

Din partner tackar ja till jobbet och kontaktar dig

Vår app ger dig information i realtid om hur ditt arbete fortskrider

Fakturering och återkoppling

Prissättning

Rörmokeri

 

80 €/h

 

Veckodagar 7.00-15.00
(minst 3 vardagar)

 

110 €/h

 

Veckodagar 7.00-15.00

 

198 €/h

(minst 2 timmar)

Vardagar 15.00-07.00
Lördagar kl. 7.00-18.00

 

250 €/h

(minst 2 timmar)

Helig

Prissättning enligt tid

På 24 Center bestäms priset av tid, arbetets omfattning och mängden material som används. I de flesta områden prissätts tjänsterna som veckodagsarbete mån-fre 07-15, medan arbete under andra tider i allmänhet är jourarbete. För branschspecifika, aktuella priser, vänligen kontakta även vår kundtjänst. Priserna bekräftas alltid av kunden innan arbetet utförs.

*) I arbetskomponenten ingår även tid för resor och stödaktiviteter (t.ex. besök hos grossister och avfallsinsamlingsplatser). Minimifakturering per timme som ska beaktas. Lägsta timtaxa enligt allmän praxis inom sektorn. I de flesta sektorer är den lägsta timkostnaden 2 timmar. Timdebitering sker per installatör. Vissa jobb kan kräva mer än en montör (t.ex. tungt arbete).

Inkomna order

Vattenläckage från taket i vardagsrummet

Det var juldag i en familj i Tavastehus. Familjen hade en trevlig och fridfull julhelg och såg fram emot det nya året. Efter en stund kom ett av barnen och berättade för sin mamma att toaletten på övervåningen svämmade över. Vattnet kom inte ner från toaletten utan hade svämmat över toalettkanten. Klockan var redan runt 18.00, men de akuta rörmokarna var på plats inom en halvtimme.

Reparation av ett läckande vattenrör

En man från Nokia upptäckte att det läckte i vattenledningen till toaletten i hans hus. Han började ringa företag i branschen och insåg snabbt att det en vanlig vardag är mycket svårt att få en rörmokare att komma snabbt, eftersom alla rörmokare har bokat upp sina kalendrar långt i förväg. Han bestämde sig för att ringa 24 Center. Snart var dagen slut när rörmokarens servicebil anlände till kundens hus. Rörmokaren hade fullt upp med att reparera ett läckande vattenrör från en skarv, och efter att ha städat upp röran gick han vidare till nästa utmaning.

Reparation av rörläcka på jourtid

En junieftermiddag var en kvinna bosatt i Österbotten på väg hem från jobbet. Hon rusade ner för trappan, öppnade dörren till teknikrummet och märkte att ett av rören sprutade vatten i stora mängder. Hon sökte på nätet efter jourhavande rörmokare, hittade numret till 24 Center och ringde dem. Det läckande röret reparerades och vattnet kopplades på igen. Kundens stress var över och den soliga sommarkvällen återgick till det normala.

Reparation av en läckande varmvattenberedare

Det var en vårkväll i mars. Klockan var 21.08. Telefonen ringde på 24 Centers kundtjänst. Uppringaren var en herre från Mikkeli vars dotters hem läckte vatten. En rörmokare kom till platsen och åtgärdade snabbt problemet. Det fanns inget behov av att byta ut varmvattenberedaren, eftersom felet låg i varmvattenröret, som enkelt kunde repareras.

Vad säger folk om våra tjänster?

Det här är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Lämna en kontaktförfrågan!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Rörmokare 24/7

Har avloppet blivit blockerat eller är rören frusna? Våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig med alla dina rörmokarproblem, från avloppsstopp till upptining av frysta rör och reparation av läckande rör.

24center Karta över Finland


Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourcentral för fastighetsservice som erbjuder högkvalitativ service för fastighetstekniska problem oavsett tid och plats. Kunderna kan få hjälp med ett enda samtal för både akuta nödsituationer och icke-brådskande dagligt arbete.

24 Center ligger i Vanda, Finland, på Robert Huberintie 3. Från ett och samma kontor betjänar 24 Center hela Finland när det gäller problem inom byggnadsteknik. Förutom i Finland är 24 Center verksamt i Sverige och Norge. 24 Center är ett 100 % finskt företag och en serviceinnovation.

24 Center ser till att det arbete som kunden beställt utförs av en byggnadsarbetare som kan vara på plats vid den tidpunkt som kunden önskar.

Du kan ansöka om hushållsavdrag för underhålls- och renoveringsarbeten i din bostad eller fritidsbostad. Det kan till exempel vara renovering av kök, badrum, andra rum eller bastun i ett småhus. Även el-, vvs- och kabelarbeten i en villa omfattas av hushållsavdraget, liksom t.ex. målning av uthus eller installation av säkerhetslås. För mer information se Skatteverkets hemsida där de olika typerna av arbeten listas beroende på om de omfattas av avdraget eller inte: hushållsavdrag

Det maximala hushållsavdraget år 2023 kommer att vara 2 250 euro per person. Hushållsavdraget gäller endast arbetsinsatsen. 40 % av arbetsinsatsen är avdragsgill. När företagsfakturan har en arbetskomponent på 5875 euro får du maximalt avdrag.

Typiska skador som ersätts av hemförsäkringen är vattenskador till följd av rör- eller apparatbrott samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet för vattenskador påverkas av hur gammal den trasiga apparaten eller rörledningen är.

Ring mig i alla fall. 24 Centers kundtjänstmedarbetare har en önskan om att hjälpa kunderna när de behöver det. Ett samtal kostar 0,99 €/min + pvm eller mpm, men många problem kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på våra kundtjänstmedarbetares erfarenheter.

24 Center betjänar även icke-brådskande beställningar. Arbeten som beställs minst tre arbetsdagar i förväg har också ett lägre timpris. Du kan själv göra beställningen via onlinebeställning på vår webbplats 24center.fi/verkkotilaus


5 viktiga tips för VVS-installationer

Prisintervallet för en rörmokare med moms är cirka 60-120 €/h. Resekostnader debiteras med 0,7-1,4 €/km. Vissa företag använder sig av en schabloniserad serviceavgift. Timdebitering börjar vanligtvis så snart rörmokaren lämnar platsen. Dessutom debiteras använt material separat enligt prislistan.

På 24 Center betalar en rörmokare från 80 €/h för ett lugnt arbete. På vardagar mellan kl. 07.00 och 15.00 är priset 110 €/h. Jourarbete kostar 198 €/h (min. 2 timmar) och semesterarbete 250 €/h (min. 2 timmar). På vardagar tillkommer ett servicebilstillägg på 90 €, jourtillägg på 287 € och på helgdagar ett tillägg på 280 €. I jourtillägget ingår ersättning för servicebil. Material debiteras till grossistpris. Eventuella specialverktyg debiteras separat.

Om toaletten är igensatt bör du ringa en rörmokare för att förhindra ytterligare skador. Om stoppet inte är djupt och andra avlopp i huset rinner, kan det räcka med en rörmokares fett och annan utrustning för att lösa upp stoppet.

Om golvbrunnen inte töms ordentligt och det börjar komma vatten ur golvbrunnen bör du tillkalla en fackman. Om stoppet är djupt kanske rörmokarens utrustning inte räcker till och då kan det behövas en sugbil.

Försäkringen gäller normalt för reparation av vattenskada som orsakats av brott på rörledning eller ansluten utrustning. Ersättningens storlek påverkas av den trasiga rörledningens eller utrustningens ålder.

Om vattenledningarna i ditt hus eller fritidshus har frusit, bör du snarast ringa en rörmokare för att tina upp dem. Om du försöker tina upp rören själv eller väntar på att luften ska bli varm finns det risk för att isen i rören går sönder på grund av värmeutvidgning och orsakar vattenskador. En professionell rörmokare kan smälta rören på ett kontrollerat och säkert sätt samt inspektera och reparera eventuella skador som kan ha uppstått.

De mest aktuella bloggarna

Ha en säker jul
Underhåll av hemmet

TOPP 3 sätt att få en tekniskt säker jul

Nu är julen här! Detta är en av de mest hektiska tiderna på året när det gäller hushållsarbete, med huset som städas, större rengöringsarbeten som utförs och fler läckra måltider som förbereds i köket. I virvelvinden av hushållsarbete kan du hitta

Läs mer på engelska