Låssmed Kuopio

Kom dit när du vill

Det räcker med ett samtal. Lukkoseppä Kuopio står alltid till din tjänst. Vi är din enda avtalspartner, du kommer att betjänas av en lokal låssmed.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Låssmedstjänster 24/7

Har du glömt nyckeln inne eller behöver du modernisera ditt låssystem? Våra jourhavande låssmeder är redo att hjälpa dig med alla dina säkerhetsproblem, från dörröppningar till renoveringar.

Öppningar

Installationsarbete

Rättelser

Låssmeder

Låssmedstjänst

Öppna låsen

Placering

Tjänster

Reparation av defekta lokaler

Dörren låst och nycklarna inne?

Ibland händer det värsta: du står vid ytterdörren och letar efter dina nycklar, du vänder på fickorna och handväskan, du går tillbaka till bilen och letar i sätesdynorna och undrar febrilt var du såg dina nycklar senast. Eller så vrider du om nyckeln i låset och pang - nyckeln snäpper av och stannar kvar i låset. I dessa och många andra situationer kan en låssmed hjälpa till. När du av misstag blir lämnad utanför ditt hem utan nycklar eller vid ett låsfel är det bråttom. Det kan finnas en matpåse, ett gråtande barn eller ett husdjur där inne, så det gäller att ta sig in snabbt.

Titta på videon

Låssmed snabbt på plats i Kuopio

En låssmeds tjänster behövs ofta när det uppstår en stor nödsituation och du måste komma in snabbt. Det är därför en låssmed i Kuopio är det bästa valet: han känner till Kuopio-området och, i bästa fall, dess byggnadsbestånd med dess olika låssystem och kan komma dit snabbt och säkert. Vi kan också skicka en låssmed till din plats i Kuopio med kort varsel.

Låssmedens kompetens är oöverträffad

En låssmeds arbete och arbetsbeskrivning omfattar naturligtvis mer än att bara öppna låsta dörrar och borra och dyrka upp eller hänga upp trasiga lås. En professionell låssmed hjälper också till med bedömning, val och utformning av metoder för att skydda hemmet. Dessutom hanterar låssmeden åtkomstkontroll, elektroniska lås- och larmsystem, designar och installerar dörrautomatik och utför säkerhetsinspektioner vid behov.

Tillförlitliga låssmeder till din tjänst 24/7

Utbudet av olika typer av lås och låssystem har vuxit snabbt. Det räcker inte längre att veta hur ett vanligt Abloy-lås fungerar. I synnerhet moderna elektroniska lås kräver ett brett spektrum av färdigheter. En bra låssmed förstår hur ett stort antal olika låssystem fungerar. 24 Centers proffs har omfattande kunskaper om underhåll, reparation och öppning av mekaniska och elektroniska lås- och säkerhetssystem och uppdaterar ständigt sina färdigheter. En låst ytterdörr är en av de största säkerhetsriskerna, och få saker rubbar ens trygghetskänsla som ett trasigt lås på ytterdörren till ens hem. Det är därför en låssmed inte bara måste vara snabb, skicklig och effektiv, utan också en kräsen yrkesman.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Vi är med dig från början till slut

Är det frustrerande att behöva kontakta flera installatörer bara för att få reda på att entreprenören inte kan ta på sig fler jobb?


Kontakt och beställning


 

Efter beställningen får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kommer att kontakta dig

 


 

Vår partner rapporterar information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och återkoppling

Kontakt och beställning

Du kommer att få en orderbekräftelse och en länk till spårningssidan

Din partner tackar ja till jobbet och kontaktar dig

Vår app ger dig information i realtid om hur ditt arbete fortskrider

Fakturering och återkoppling

Prissättning

Låssmed

 

90 €/h

(minst 2 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00
(minst 3 vardagar)

 

110 €/h

(minst 2 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00

 

198 €/h

(minst 2 timmar)

Andra dagar än vardagar 07.00-15.00

Prissättning enligt tid

På 24 Center bestäms priset av tid, arbetets omfattning och mängden material som används. I de flesta områden prissätts tjänsterna som veckodagsarbete mån-fre 07-15, medan arbete under andra tider i allmänhet är jourarbete. För branschspecifika, aktuella priser, vänligen kontakta även vår kundtjänst. Priserna bekräftas alltid av kunden innan arbetet utförs.

*) I arbetskomponenten ingår även tid för resor och stödaktiviteter (t.ex. besök hos grossister och avfallsinsamlingsplatser). Minimifakturering per timme som ska beaktas. Lägsta timtaxa enligt allmän praxis inom sektorn. I de flesta sektorer är den lägsta timkostnaden 2 timmar. Timdebitering sker per installatör. Vissa jobb kan kräva mer än en montör (t.ex. tungt arbete).

Inkomna order

Entreprenörens morgon

Mannens bil står i en separat garagebyggnad. Han stoppar in nyckeln i Abloy-låset. När han vrider om nyckeln känner han att allt inte är som det ska. Det är som om nyckeln har fastnat. Den går inte att vrida i låset. Men mannen tror att den kraftiga frosten bara har gjort låset lite stelare. Han vrider om nyckeln med lite mer kraft. Det hörs ett klick och på ett ögonblick står mannen med den trasiga nyckeln i handen. Det skulle finnas en reservnyckel, men den är inte till någon nytta när nyckeln sitter fast djupt inne i låset. Mannen bestämmer sig för att sluta stressa, eftersom han vet att låssmeden kan ta bort den på ett kick. Han tittar på nätet för att ta reda på det snabbaste sättet att få en låssmed att komma till platsen.

Borttagning av grenar från låset på ett småhus

Det fanns inget sätt att få nyckeln till dess destination. På något sätt hade små kvistbitar kommit in i nyckelhålet. Dörren gick inte att öppna. Det stod snart klart att problemet inte skulle gå att lösa. Efter att förgäves ha försökt ta bort ett föremål som inte hörde hemma i låset blev familjen frustrerad. Mammas nerver började bli spända, det började bli sent och de tidiga morgontimmarna tog hårt på henne. Hon bestämde sig för att ringa den första låssmeden på dagen, en låssmed som hon kunde hitta på nätet.

Öppna låset till bankfacket

Ett bankfack behövde öppnas, men nyckeln var borttappad. Till råga på allt var ärendet brådskande. En bankanställd bestämde sig för att ta hand om det omedelbart och ringde 24 Center. En låssmed anlände och borrade bort låset från bankfacket. Han stannade sedan kvar för att installera ett nytt lås. Efter en stund kom han tillbaka för att berätta för den bankanställde att jobbet var klart. Han gav också de nya nycklarna till bankfacket till kunden.

Vad säger folk om våra tjänster?

Det här är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Lämna en kontaktförfrågan!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Önskad kontaktmetod:

Låssmed 24/7

Har du glömt nyckeln inne eller behöver du modernisera ditt låssystem? Våra jourhavande låssmeder är redo att hjälpa dig med alla dina säkerhetsproblem, från dörröppningar till renoveringar.

24center Karta över Finland


Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourcentral för fastighetsservice som erbjuder högkvalitativ service för fastighetstekniska problem oavsett tid och plats. Kunderna kan få hjälp med ett enda samtal för både akuta nödsituationer och icke-brådskande dagligt arbete.

24 Center ligger i Vanda, Finland, på Robert Huberintie 3. Från ett och samma kontor betjänar 24 Center hela Finland när det gäller problem inom byggnadsteknik. Förutom i Finland är 24 Center verksamt i Sverige och Norge. 24 Center är ett 100 % finskt företag och en serviceinnovation.

24 Center ser till att det arbete som kunden beställt utförs av en byggnadsarbetare som kan vara på plats vid den tidpunkt som kunden önskar.

Du kan ansöka om hushållsavdrag för underhålls- och renoveringsarbeten i din bostad eller fritidsbostad. Det kan till exempel vara renovering av kök, badrum, andra rum eller bastun i ett småhus. Även el-, vvs- och kabelarbeten i en villa omfattas av hushållsavdraget, liksom t.ex. målning av uthus eller installation av säkerhetslås. För mer information se Skatteverkets hemsida där de olika typerna av arbeten listas beroende på om de omfattas av avdraget eller inte: hushållsavdrag

Det maximala hushållsavdraget år 2023 kommer att vara 2 250 euro per person. Hushållsavdraget gäller endast arbetsinsatsen. 40 % av arbetsinsatsen är avdragsgill. När företagsfakturan har en arbetskomponent på 5875 euro får du maximalt avdrag.

Typiska skador som ersätts av hemförsäkringen är vattenskador till följd av rör- eller apparatbrott samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet för vattenskador påverkas av hur gammal den trasiga apparaten eller rörledningen är.

Ring mig i alla fall. 24 Centers kundtjänstmedarbetare har en önskan om att hjälpa kunderna när de behöver det. Ett samtal kostar 0,99 €/min + pvm eller mpm, men många problem kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på våra kundtjänstmedarbetares erfarenheter.

24 Center betjänar även icke-brådskande beställningar. Arbeten som beställs minst tre arbetsdagar i förväg har också ett lägre timpris. Du kan själv göra beställningen via onlinebeställning på vår webbplats 24center.fi/verkkotilaus


5 viktiga tips för låssmeder

24 Center kan ha en låssmed på plats inom upp till 15 minuter. Kunderna får vanligtvis hjälp inom 30-60 minuter efter att de har ringt.

En dörröppning som beställs från 24 Center kostar vanligtvis cirka 310 € + material på en vardag. I offerten ingår två timmars arbete (110 €/h) och en serviceavgift (90 €).

En låssmed tar cirka 70-125 €/h på en vardag. Det tillkommer även en reseavgift beroende på antal kilometer, ca 0,7-1,5 €/km. Vissa företag tar ut en fast serviceavgift för resan. Dessutom debiteras kunden för de förnödenheter och det material som använts.

På 24 Center betalar en låssmed 110 €/h (min. 2h) från 07:00 till 15:00 på vardagar. Under jourtid är timpriset 210 €/h (min. 2h). Resekostnader är 90 € för servicebilen och eventuella tillbehör till grossistpris.


Kostnaden för ett enda låsbyte som ett vardagligt jobb beställt från 24 Center: Icke-brådskande från ca 370 € (jobb 2 x 90 €, ersättning för servicebil 90 € och tillbehör ca 100 €). För ett normalt jobb är priset ca 410 € (jobb 2 x 110 €, ersättning för servicebil 90 € och tillbehör ca 100 €).

Vid skadegörelse och stöld ersätter försäkringen ofta byte av trasiga lås.

De mest aktuella bloggarna

Ha en säker jul
Underhåll av hemmet

TOPP 3 sätt att få en tekniskt säker jul

Nu är julen här! Detta är en av de mest hektiska tiderna på året när det gäller hushållsarbete, med huset som städas, större rengöringsarbeten som utförs och fler läckra måltider som förbereds i köket. I virvelvinden av hushållsarbete kan du hitta

Läs mer på engelska