Sugbil Joensuu

Kom dit när du vill

Det räcker med ett samtal. Sugbil Joensuu står alltid till din tjänst. Vi är din enda avtalspartner, du kommer att betjänas av en lokal sugbil.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Sugbilstjänster 24/7

Är ditt avlopp blockerat eller är restaurangens fettavskiljare full? Från avloppsstopp till underhåll av pumpstationer - våra jourhavande slamsugare är redo att hjälpa dig med alla dina behov.

Öppningar för dränering

Tömning

Dammsugning / Blåsning

Arbete med sugbil

Service av sugkoppar

Dränering av brunnar

Beskrivningar av pipelines

Högtryckstvätt och sköljning

Ångtjänster

Hälsokontroller

Tjänster för rent vatten

Pumpstationer

Årligt underhåll

Översvämning av vatten i källaren?

Vid en vattenskada ska du om möjligt omedelbart stänga av huvudvattenmätaren. På så sätt kan vi omedelbart minimera skadan. Även vid en miljöolycka är tid aldrig bortkastad och det är av största vikt att snabbt hitta en sugbil. Genom att reagera på problemet omedelbart och ringa vår räddningstjänst sparar du tid och ansträngning. Kom ihåg att du kan få tillbaka din del av arbetet som hushållsavdrag.

Titta på videon

Sugbil på plats i Joensuu 24/7

När du behöver en sugbil i Joensuu-området kan du kontakta 24 Center direkt på 01002470. Vi arbetar som en nödcentral och svarar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadan eskalerar över telefon och skickar en kompetent slamsugare till din plats på upp till 15 minuter i bästa fall. Uppdraget utförs av en sugbil i Joensuu-området, som slutför jobbet från början till slut på dina villkor. Den lokala sugbilen känner till Joensuus bostadsområde och i bästa fall även dess byggnadsbestånd, hittar snabbt fram och får jobbet gjort på nolltid.

0,99 €/min + pvm eller mpm

Vi är med dig från början till slut

Är det frustrerande att behöva kontakta flera installatörer bara för att få reda på att entreprenören inte kan ta på sig fler jobb?


Kontakt och beställning


 

Efter beställningen får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kommer att kontakta dig

 


 

Vår partner rapporterar information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och återkoppling

Kontakt och beställning

Du kommer att få en orderbekräftelse och en länk till spårningssidan

Din partner tackar ja till jobbet och kontaktar dig

Vår app ger dig information i realtid om hur ditt arbete fortskrider

Fakturering och återkoppling

Prissättning

Sugande bil

Sugande bil

 

210 €/h

(minst 2 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00
(minst 3 vardagar)

 

230 €/h

(minst 2 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00

 

330 €/h

(minst 2,5 timmar)

Andra dagar än vardagar 07.00-15.00

Ångbil

 

250 €/h

(minst 2 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00
(minst 3 vardagar)

 

270 €/h

(minst 3 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00

 

350 €/h

(minst 3 timmar)

Andra dagar än vardagar 07.00-15.00

Bil med hög prestanda

 

290 €/h

(minst 2 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00
(minst 3 vardagar)

 

300 €/h

(minst 2 timmar)

Veckodagar 7.00-15.00

 

400 €/h

(minst 2,5 timmar)

Andra dagar än vardagar 07.00-15.00

Prissättning enligt tid

På 24 Center bestäms priset av tid, arbetets omfattning och mängden material som används. I de flesta områden prissätts tjänsterna som veckodagsarbete mån-fre 07-15, medan arbete under andra tider i allmänhet är jourarbete. För branschspecifika, aktuella priser, vänligen kontakta även vår kundtjänst. Priserna bekräftas alltid av kunden innan arbetet utförs.

*) I arbetskomponenten ingår även tid för resor och stödaktiviteter (t.ex. besök hos grossister och avfallsinsamlingsplatser). Minimifakturering per timme som ska beaktas. Lägsta timtaxa enligt allmän praxis inom sektorn. I de flesta sektorer är den lägsta timkostnaden 2 timmar. Timdebitering sker per installatör. Vissa jobb kan kräva mer än en montör (t.ex. tungt arbete).

Inkomna order

Kaos i källaren

När ljuset tänds uppenbarar sig en fasansfull syn. Hustrun ropar genast på sin man för att få hjälp. Skriken som ekar genom huset bryter den lugna kvällen. Golvet i tvättstugan är täckt av vatten. Det har kommit upp från golvbrunnen. Det är minst 15 centimeter. Avloppet måste vara blockerat. 24 Center var det första stället där jag kunde nå någon på natten. Hyresvärden hade snabbt sett situationen och insett att avloppet var igensatt och svarade i telefon.

Kloak blockerad i Vanda

En sommarmorgon i augusti upptäckte en man från Vanda att vattnet i hans toalett inte sjönk när han spolade. Under dagens lopp började det också stiga vatten från golvbrunnarna. Kunden försökte hälla varmt vatten i avloppet och hälla i avloppsgrus, men det hjälpte inte. Professionell hjälp fick tillkallas. Mannen var frustrerad eftersom han inte trodde att han skulle kunna få tillbaka en tjänst samma dag. Klockan var redan 14.11. Han hade redan ringt till många ställen, men de flesta kunde bara lova några dagar. Klockan var 15.26 på eftermiddagen när sugbilen körde fram. Den vänliga chauffören använde en högtryckstvätt för att öppna avloppet rent och snabbt.

Tömning av kloakbrunnen

Klockan var 8.50 på morgonen. Plötsligt märkte en familjemedlem att vattnet i toaletten inte sjönk, utan tvärtom översvämmade toalettgolvet. Avloppsbrunnen var full till brädden och det översvämmande avloppsvattnet orsakade panik. Klockan 9.35 körde vår lastbil upp till kundens gård och vår installatör satte genast igång med arbetet. Brunnen dränerades och större skador kunde förhindras.

Avloppsöppning med sugbil

En golvbrunn i ett enfamiljshus svämmar över när toaletten spolas. En av de tre toaletterna i huset går inte heller att spola. En sugbil behövs omedelbart! Sugbilen rusade blixtsnabbt till platsen och var på plats på mindre än 30 minuter. Arbetet utfördes snabbt och snyggt. Problemet var löst och avloppet började rinna.

Vad säger folk om våra tjänster?

Det här är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Lämna en kontaktförfrågan!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Sugbil 24/7

Är ditt avlopp blockerat eller är restaurangens fettavskiljare full? Från avloppsstopp till underhåll av pumpstationer - våra jourhavande slamsugare är redo att hjälpa dig med alla dina behov.

24center Karta över Finland


Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourcentral för fastighetsservice som erbjuder högkvalitativ service för fastighetstekniska problem oavsett tid och plats. Kunderna kan få hjälp med ett enda samtal för både akuta nödsituationer och icke-brådskande dagligt arbete.

24 Center ligger i Vanda, Finland, på Robert Huberintie 3. Från ett och samma kontor betjänar 24 Center hela Finland när det gäller problem inom byggnadsteknik. Förutom i Finland är 24 Center verksamt i Sverige och Norge. 24 Center är ett 100 % finskt företag och en serviceinnovation.

24 Center ser till att det arbete som kunden beställt utförs av en byggnadsarbetare som kan vara på plats vid den tidpunkt som kunden önskar.

Du kan ansöka om hushållsavdrag för underhålls- och renoveringsarbeten i din bostad eller fritidsbostad. Det kan till exempel vara renovering av kök, badrum, andra rum eller bastun i ett småhus. Även el-, vvs- och kabelarbeten i en villa omfattas av hushållsavdraget, liksom t.ex. målning av uthus eller installation av säkerhetslås. För mer information se Skatteverkets hemsida där de olika typerna av arbeten listas beroende på om de omfattas av avdraget eller inte: hushållsavdrag

Det maximala hushållsavdraget år 2023 kommer att vara 2 250 euro per person. Hushållsavdraget gäller endast arbetsinsatsen. 40 % av arbetsinsatsen är avdragsgill. När företagsfakturan har en arbetskomponent på 5875 euro får du maximalt avdrag.

Typiska skador som ersätts av hemförsäkringen är vattenskador till följd av rör- eller apparatbrott samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet för vattenskador påverkas av hur gammal den trasiga apparaten eller rörledningen är.

Ring mig i alla fall. 24 Centers kundtjänstmedarbetare har en önskan om att hjälpa kunderna när de behöver det. Ett samtal kostar 0,99 €/min + pvm eller mpm, men många problem kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på våra kundtjänstmedarbetares erfarenheter.

24 Center betjänar även icke-brådskande beställningar. Arbeten som beställs minst tre arbetsdagar i förväg har också ett lägre timpris. Du kan själv göra beställningen via onlinebeställning på vår webbplats 24center.fi/verkkotilaus


3 viktiga tips för arbete med sugbil

När stoppet är lokalt och nära ytan, t.ex. om man vet att något har hamnat i toaletten, kommer rörmokaren sannolikt att använda sina verktyg för att lösa problemet. Om stoppet verkar vara mer allvarligt, till exempel om det kommer upp vatten från flera olika golvbrunnar, är det klokt att tillkalla en sugbil. En sugbil kommer att utföra en tryckspolning för att öppna blockeringen och rensa avloppet helt.

Veckopriserna för en sugbil, inklusive moms, ligger på cirka 160-250 euro/h. Priset för sugbilen inkluderar vanligtvis resekostnader. Om jobbet kräver 2 montörer debiteras vanligtvis den andra montörens arbete.
Dessutom debiteras sugbilen en avfallsavgift i de fall avfallet sugs upp och transporteras till reningsverket. 24 Centers, kostnaden för en sugbil på vardagar mellan 07:00 och 15:00 är 230 €/h (min. 2h). Övrig tid, dvs. under jourtid, debiteras sugbilen med 330 €/h (min. 2,5h). Eventuella avgifter för avfallshantering debiteras separat.

En beskrivning av avloppet är nödvändig när det finns problem med avloppets funktion. Om det pulserar, inte töms ordentligt eller om vatten stiger upp i diskhon bör en inspektion utföras för att se om avloppet är i gott skick.

De mest aktuella bloggarna

Öppning av avlopp
Sugande bil

Öppning av avlopp

Öppning av avlopp och stopp Att öppna ett avlopp är nog inte någons favoritjobb. Ett stopp kan inte bara orsaka luktproblem, utan också leda till att vatten strömmar in i utrymmen där det inte borde vara.

Läs mer på engelska