Web developer

Haluaisitko tulla mukaan nopeasti kasvavaan startuppiin, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja oppimaan jatkuvasti uutta. Mullistamme perinteisen talotekniikka-alan käytäntöjä. Oletko sinä valmis auttamaan tässä isossa tehtävässä?

Mitä me teemme?

24 Center on vuonna 2017 perustettu Talotekniikan hätäkeskus. Olemme tehneet Suomessa parin vuoden aikana vahvaa kasvua ja katseemme ovat suunnattu jo Euroopan markkinoille. Viime syksynä avasimme menestyksekkäästi Ruotsin liiketoiminnot. Tällä hetkellä meitä on noin 20 työntekijää ja toimistomme sijaitsee Vantaan, Aviapoliksessa lähellä Kauppakeskus Jumboa.

Mitä me etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta kokonaisvaltaisesta PHP-pohjaisesta web-kehittämisestä. Mobiilisoftaosaaminen (React Native) katsotaan eduksi. Tavoitteenasi on kehittää 24 Centerin työtoimeksiantojen hallintaan kehitettyä alustaa osana teknologiatiimiä. Alusta yhdistää asiakkaat, 24 Centerin ja töitä suorittavat kumppaniyritykset.

Voimme tarjota sinulle joustavat mahdollisuudet tehdä monipuolisesti osaamiseesi ja kiinnostuksiisi sopivia tehtäviä. Työ mahdollistaa myös henkilökohtaisen kehittymisen ja laajemman vastuun ottamisen tuotekokonaisuuksista. Työsi on oikeasti merkityksellistä ja sykli kehityksestä tuotantoon on sopivan lyhyt. Meillä on hyvä työilmapiiri ja mukava tehdä töitä.

Kenelle tehtävä sopii?

Tehtävä sopii analyyttiselle ja näkemykselliselle henkilölle, jolla on tarvittavaa sovelluskehittämisen osaamista. Eniten arvostamme hakijassa sitä, että on hyvä tyyppi, asenne kunnossa ja kyky oppia uutta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:
Arvostamme korkeakouluopintoja ja alan harrastuneisuutta.

Toivomme, että nämä asiat ovat tuttuja:

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työtehtävä. Paikka täytetään heti kun etsimämme henkilö löytyy. Palkkahaarukka on 2250€ – 3500€ kuukaudessa. Mikäli sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, lähetä avoin hakemus [email protected]

Muut avoimet työpaikat 24 Centerille!

Tiedot:

Liitä CV