Digital marketing manager

Haluaisitko tulla mukaan nopeasti kasvavaan startuppiin, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja oppimaan jatkuvasti uutta. Mullistamme perinteisen talotekniikka-alan käytäntöjä. Oletko sinä valmis auttamaan tässä isossa tehtävässä?

Mitä me teemme?

24 Center on vuonna 2017 perustettu Talotekniikan hätäkeskus. Olemme tehneet Suomessa parin vuoden aikana vahvaa kasvua ja katseemme ovat suunnattu jo Euroopan markkinoille. Viime syksynä avasimme menestyksekkäästi Ruotsin liiketoiminnot ja se on vasta alkua. Tällä hetkellä meitä on noin 20 työntekijää ja toimistomme sijaitsee Vantaan, Aviapoliksessa lähellä Kauppakeskus Jumboa.

Mitä me etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta kokonaisvaltaisesta digimarkkinoinnista, markkinointianalytiikasta, hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnin automaatiosta.

24 Center hakee kasvavaan tiimiin digimarkkinoinnin asiantuntijaa tuomaan näkemystä ja vahvaa osaamista datan käsittelystä, markkinointianalytiikasta, hakukone- ja konversio-optimoinnista ja markkinoinnin automaatiosta. Kasvun myötä kaipaamme tiimiimme kokoaikaista vahvistusta digimarkkinoinnin ammattilaiselta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan tavoitteena on kehittää jatkuvasti näkyvyyttä, lisätä kävijämääriä verkkosivuille ja parantaa verkkosivuston konversio-astetta.

Kenelle tehtävä sopii?

Tehtävä sopii analyyttiselle ja näkemykselliselle henkilölle, jolla on tarvittavaa teknistä osaamista (mm. Google-työkalut; WordPress osaamista; markkinoinnin automaation työkalut). Arvostamme kielitaitoa, sillä palvelemme asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tässä roolissa menestyt, mikäli sinulla on kokemusta digimarkkinoinnin tehtävistä ja olet saavuttanut tuloksia monikanavaisen markkinoinnin keinoin. Eniten arvostamme hakijassa sitä, että on hyvätyyppi, asenne kunnossa ja kyky oppia uutta.

Toivomme, että nämä asiat olisivat jollain tasolla tuttuja:

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työtehtävä. Paikka täytetään heti kun etsimämme henkilö löytyy. Palkkahaarukka on 2000 € – 3500 € kuukaudessa. Mikäli sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, lähetä avoin hakemus [email protected] 

Muut avoimet työpaikat 24 Centerille!

Tiedot:

Liitä CV