Controller / CFO

Business Controller kasvamaan CFO:n saappaisiin

Business Controller kasvamaan CFO:n saappaisiin

24 Center on vahvasti kasvava ja nopeasti kansainvälistyvä kasvuyritys. Kasvun myötä etsimme tiimiimme liiketoiminnan ja kasvun tukemisesta aidosti syttyvää business controlleria! Uskomme vahvasti jatkuvaan kehitykseen, avoimeen viestintään sekä tiedolla johtamiseen. Etsimmekin joukkoomme henkilöä, jolla on edellytykset vaikuttaa muutokseen modernilla talousvaikuttamisella. Jos mahdollisuus kasvupolkuun kansainvälisen kasvuyrityksen CFO:ksi herättää mielenkiintosi, saatat olla etsimämme henkilö!

Oletko se sinä?

Tärkeimpiä ominaisuuksia tässä tehtävässä on vuorovaikutus- ja viestintätaidot, kehittämishalukkuus, tuloshakuisuus ja käytännönläheinen ote. Dataa meillä kerätään paljon, mutta kaipaamme henkilöä, joka osaa auttaa meitä viestimään sen avulla vaikuttavasti ja tuo käytännön ideoita kehitykseen talouden näkökulmasta.
Tämän roolin täyttää henkilö, jolla on jo jonkin verran tehtävään vaadittavaa kokemusta ja kokee olevansa valmis kasvamaan ja kehittymään johtajarooliin jo lähitulevaisuudessa.

Vastuualueet

Vaatimukset

Teet tiivistä yhteistyötä sekä johtoryhmän että kansainvälisten maajohtajien kanssa erilaisten kehitysprojektien kautta, joten hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymiseen. Tulet tukemaan tytäryhtiöiden taloushallintoa, joten englannin kielen sujuva taitaminen on välttämätöntä.

Mitä tarjoamme?

Liityt kolmen hengen pieneen mutta tehokkaaseen Suomen liiketoimintayksikön taloustiimimme. Tavoitteenamme olisi kuitenkin kasvattaa roolia konsernitason CFO rooliksi kansainvälisen kasvumme myötä.

Meistä:

24 Center yhdistää talotekniikan avun tarpeen ja tekijän nopeasti ja vaivattomasti. Innovatiivisen alustan, sovelluksemme sekä ainutlaatuisen palveluprosessin ansiosta tarjoamme markkinoiden nopeimman vasteajan sekä alan edistyneemmän asiakaskokemuksen. 24 Center on erikoistunut välittämään luvanvaraisia taloteknisiä toimeksiantoja kuten sähkö, putki ja lukkoalan töitä paikallisille yhteistyökumppaneille valtakunnallisesti ja ympärivuorokautisesti, vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteennamme on luoda uutta joustavuutta talotekniikan alalle! Arvoistamme muodostuu lause: Always better – Experience – Together, joka tarkoittaa mm. että:

Olemme mukava ja rento porukka, joka tekee mielellään yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen. Puhallamme aidosti yhteen hiileen ja pyrimme joka päivä olemaan entistä parempia. Matalan hierarkian ansiosta meillä kaikki pääsevät vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä kehittämään tekemistä!

Testaa oletko etsimämme henkilö vastaamalla nopeaan kyselyynhttps://questionnaires.jobilla.com/0b576047-4b95-4616-bc5e-e7aacb2ddb49

Yhteenveto: