Asiakaspalvelija / Myyjä

Toimintamme

24 Center välittää asiakaspalveluun tulevia taloteknisiä toimeksiantoja yhteistyökumppaneille. Teemme yhteistyötä eri talotekniikan-alan yritysten kanssa, kuten LVI-, sähkö-, kylmälaite-, lokapalvelu-, automaatio-, lasinkorjaus- ja lukkoyritysten kanssa.

Toimimme läpinäkyvällä, avoimella ja rehellisellä tavalla asiakkaan, yhteistyökumppanin ja yhteiskunnan suuntaan.

Yrityksemme tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman nopea ja kattava, sekä ennen kaikkea laadukas asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen työ talotekniikan tarpeissa. Tavoitteenamme on luoda uutta joustavuutta talotekniikan alalle.

Mitä me haemme?

24 Center -asiakaspalvelijana palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostin välityksellä toimitiloissamme. Asiakaskunta koostuu yksityis- ja yritysasiakkaista, jotka tarvitsevat yleensä taloteknistä palvelua nopeasti.

Perehdytämme työntekijämme hyvin, emmekä oleta sinun osaavan heti kaikkea. Kuitenkin tiettyjä taitoja tulee olla perusosaamisen pohjalla. Voit olla yritykseemme sopiva työntekijä, jos omaat seuraavia asioita:

Suunnittelemme yhdessä työntekijämme kanssa hänelle sopivaa ja toimivaa työtä. Työn kuuluu olla nousujohteista ja tarjoamme hyviä kehittymismahdollisuuksia yrityksessämme. Huomioimme työntekijämme vahvuudet ja osaamisalueet, sekä annamme tukea kehittymistä vaativissa asioissa.

Tarjoamme sinulle kiinteän tuntipalkan + vuorolisät + bonukset. Asiakaspalvelijan toteutuva kuukausiansio on noin 3000-3500 euroa kuukaudesta/työvuoroista riippuen.

Meillä työt hoidetaan hyvin ja laadukkaasti, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö töissä voisi viihtyä. Meillä voi työskennellä avoimin mielin ja olla oma itsensä. Pyrimme tarpeen tullen joustamaan esimerkiksi työajoissa tai lomissa.

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Aviapoliksessa uusissa ja mukavissa toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä kauppakeskus Jumboa ja lentoasemaa.

Lisätiedot ja hakemus (31.03.2021 mennessä): Henrik Jyränoja, 050 566 4065, [email protected]. Puhelut mielellään arkisin kello 8-16, mutta vastaan myös ilta-aikaan, jos puhelu mieluisampi silloin.

Muut avoimet työpaikat 24 Centerille!

Tiedot:

Liitä CV