asiakaspalvelija, kesätyö

Kuumana käyvät kuulokkeet etsivät sopivaa pääpaikkaa! Päätä tässä työssä tarvitaan tosin muuhunkin kuin kuulokkeiden telakaksi. Jos myynnillinen asiakaspalvelutyö kiinnostaa, niin tätä tilaisuutta ei kannata missata – tule tuottamaan alan parhaimpia asiakaskokemuksia!

Mitä me teemme?

24 Centerin call-center asiakaspalvelu on parhaimmillaan taitoja haastavaa mutta palkitsevaa myynnillistä asiakaspalvelutyötä, joka vaatii maalaisjärkeä ja nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Meidän työtämme on auttaa ja tukea asiakkaita ikävissä tilanteissa, kun he kohtaavat ongelmia talotekniikan kanssa. 

Mökin sähköt meni pimeäksi. Putket jäässä tai avain katkenneena lukkoon, ulkona paukkuva pakkanen ja sisälle pitäisi päästä, mieluiten heti. 

Me päivystämme ja autamme löytämään avun viikonpäivään ja kellonaikaan katsomatta. Tässä meitä auttaa innovatiivinen alusta, joka etsii lähimmän vapaana olevan paikallisen ammattilaisen. Miksi? Koska meidän mielestä avun saaminen hädän hetkellä tulee olla vaivatonta! Oman intensiivisen kehitystyömme tulos ja liiketoimintamme kulmakivi, eli alustamme nimeltä Valvomo, tekee suurimman työn talotekniikan ammattilaisen löytämisessä sekä tilauksen jälkeisessä viestinnässä, mutta asiakaspalvelutiimimme on yrityksemme ja tuottamamme palvelukokemuksen sykkivä sydän. Tule mukaan tuottamaan alan parhainta asiakaskokemusta!

Mitä tarjoamme?

24 Center on nopeasti kehittyvä, kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joten talon sisällä on  hyviä etenemismahdollisuuksia sekä mahdollisuus jäädä kesän jälkeen osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi tilanteesi mukaan. Työ sopii siis erinomaisesti myös opiskelijalle! 

Tekemisemme heijastaa arvojamme, joista muodostuu lause: Always better – experience – together, tarkoittaen mm. että:  

 • Haluamme jatkuvasti kehittyä ja kehittää toimintapojamme. Kasvuyrityksenä emme tarjoa jäykkiä, vuosikymmenien aikana huippuunsa hiottuja toimintatapoja vaan työtapamme ja prosessimme kehittyvät ketterästi ja jatkuvasti. Samalla se tarkoittaa myös sitä, että joitakin kasvukipuja saattaa matkalla tulla vastaan. Keskeneräisyys, nopea reagointi ja joustavuus ovat siis aina läsnä arjessamme. 
 • Meille asiakaskokemus on kaiken tekemisemme keskiössä, mutta arvona kokemuksen tärkeys ei rajoitu pelkästään asiakaskokemukseen vaan käsittää myös yhteisyökumppanikokemuksen sekä työntekijäkokemuksen!
 • Olemme mukava ja rento porukka, joka tekee mielellään yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen. Puhallamme aidosti yhteen hiileen ja pyrimme joka päivä olemaan entistä parempia. Matalan hierarkian ansiosta meillä kaikki pääsevät vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä kehittämään tekemistä! 

Kenelle tehtävä sopii?

24 Center -asiakaspalvelijana palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostin ja jatkossa mahdollisesti myös chatin välityksellä. Mikään kylmäsoittoja luukuttava puhelimyyjä sinun ei tarvitse olla, vaan asiakkaat soittaa meille kun heillä on tarve, ja me autamme. Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista. 

Asiakaspalvelijan työn on 2-tai 3-vuorotyötä sopimuksen mukaan ja työtä tehdään alussa toimistolla, mutta taitojen karttuessa myös joustavasti etänä. Kasvuyrityksenä me olemme pieni ja tiivis tiimi, joten viihdymme mielellämme myös toimistollamme Vantaan Aviapoliksessa – tänne pääsee helposti myös julkisilla kulkuyhteyksillä joka suunnalta pääkaupunkiseutua!

 • Halua ja ymmärrystä auttaa ihmisiä myynti-/asiakaspalvelutilanteissa
 • Suomen- ja englanninkielen taitoa, muut kielet ovat plussaa
 • Motivaatiota tehdä töitä oman suorituksen ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi sekä parantamiseksi
 • Reilua ja rehtia asennetta sekä hyvää työmoraalia
 • Valmiutta 3-vuorotyöhön. Ilta-, viikonloppu- sekä yövuoroissa mahdollisuus etätyöhön
 • Talotekniikan ymmärrys katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä me koulutamme tarvittavat tiedot
 • Myös kokemus aikaisemmasta asiakaspalvelu- ja puhelintyöstä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä
 • Hyvä asiakaspalveluasenne voittaa kaikki ylläolevat!

Palkkaus: Tuntipalkka, lisät sekä tiimibonus. Toteutuneet palkat noin 3000 euroa kuukaudessa täysillä tunneilla (37,5 / vk) 3-vuorotyössä.

Yrityksestä

24 Center yhdistää talotekniikan avun tarpeen ja tekijän nopeasti ja vaivattomasti.  Innovatiivisen alustan, sovelluksemme sekä ainutlaatuisen palveluprosessin ansiosta tarjoamme markkinoiden nopeimman vasteajan sekä alan edistyneemmän asiakaskokemuksen. 24 Center on erikoistunut välittämään luvanvaraisia taloteknisiä toimeksiantoja kuten sähkö, putki ja lukko alan töitä paikallisille yhteistyökumppaneille valtakunnallisesti ja ympärivuorokautisesti, vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteenamme on luoda uutta joustavuutta talotekniikan alalle!

Muut avoimet työpaikat 24 Centerille!

Tiedot:

Ismo_
Liitä CV