Talotekniikan ammattilainen
paikalle jopa 15 minuutissa

Pikatilausportaalilla voi tilata nopeasti ja luotettavasti talotekniikkapalveluita 24/7.

Pikatilausportaali

Pikatilausportaali on tarkoitettu yritysasiakkaillemme talotekniikka ammattilaisten tilaamiseen netistä tai älypuhelinsovelluksella. Palvelumme on tarkoitettu erityisesti isommille kiinteistöasiakkaille, liikekiinteistöille, kauppakeskuksille, teollisuuslaitoksille, julkisille kiinteistöille ja taloyhtiöille sekä näiden omistajille, kiinteistöhuoltoyhtiöille ja isännöitsijätoimistoille, jotka tarvitsevat nopeaa ja ammattitaitoista talotekniikkapalvelua ajankohdasta riippumatta.

Pikatilausportaalilla on tilattavissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä: Putkimies, Sähkömies, Imuauto, Suurtehoimuauto, Lukkoseppä, Lasiasentaja, Kylmälaiteasentaja, Automaatioasentaja ja Erikoissiivooja kaikenlaisiin kohteisiin. Ammattitaitoiset työntekijät ovat kokeneet monenlaista ja työskentelevät tehokkaasti asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Pikatilausportaaliin täytetään mahdollisimman tarkasti yhteystiedot, keikan kuvaus ja laskutustiedot. Tilauksen lähettämisen jälkeen yhteistyökumppanimme ottaa teihin välittömästi yhteyttä ja tulee tekemään työn sovitusti.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisomme mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

Yhdistämme kiinteistöasiakkaat, asennusliikkeet ja muut sidosryhmät kehittyväksi talotekniikkaverkostoksi. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistamme erinomaiset talotekniikkapalvelut kaikille ajasta ja paikasta riippumatta sekä kehitämme Suomen parasta talotekniikkapalvelua.

Lähde mukaamme kehittämään palvelua asiakkaan näkökulmasta parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi.

Miten pikatilausportaali toimii?

24center logo

Kirjaudu pikatilausportaaliin saamillasi tunnuksilla


24center logo

Valitse uusi tilaus ja täytä yhteystietosi24center logo

Valitse tarvitsemasi palvelu ja kirjoita mahdollisimman tarkka kuvaus työstä

24center logo

Lähetä tilaus ja seuraa sen statusta palvelustaVoit myös tilata töitä tai kysyä apua tilausportaalin
käytöstä päivystysnumerostamme 0100 2470

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää