Väreen Avainturva-palvelu

Huomio Väreen sähkönmyynnin kuluttaja-asiakas.

Tiesithän, että sopimukseesi kuuluu myös Väreen avainturva-palvelu? Hyödynnä avainturva-palvelua, kun esimerkiksi olet jäänyt oven taakse. 24 Centeristä saat kätevästi kodin- ja auton ovien avaukset avainturva-palveluna. Avainturvaan sisältyvien auton ovien avaukset ovat myös tilattavissa 24 Centeristä. Väre avainturva -vakuutus korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja 500 euroon asti.

Lue lisää Väreen avainturvasta: https://vare.fi/vakuutukset/avainturva/

NÄIN HOMMA ETENEE

Ota yhteyttä 24 Centeriin

Tilaa lukkoseppä 24 Centeristä avaamaan ovi tai sarjoittamaan lukko/lukot.

Ilmoita tilatessasi laskun saajaksi itsesi!

Tee vahinkoilmoitus

Viimeistään laskun saapuessa tee vakuutuksen tarjoajalle vahinkoilmoitus ja ilmoita syntyneet kulut.

Maksa ensin lasku itse

Maksa itse lasku lukkosepän käynnistä viimeistään eräpäivänä.

Laskusi hyvitetään

Vakuutuksen tarjoaja tilittää kulut huomioiden omavastuun, enimmäiskorvausmäärän ja muut vakuutusehdot.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu

Luotettavat lukkosepät käytössäsi 24/7

Päivystävät lukkoseppämme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa turva-alan ongelmissa. Lukkoseppämme toimivat laajasti koko Suomen alueella ja siksi voimmekin auttaa kun lukkoseppä tarvitaan nopeasti paikalle. Parhaimmillaan saamme avun paikalle jopa 15 minuutissa.

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

Ammattilainen paikalle sovitusti
Yli 55000 suoritettua työtä

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat
91% asiakkaista suosittelee

24 Center lyhyesti

Katso video

Haluamme ratkaista talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluihin nopeasti. Tarvekartoituksen jälkeen kerrotaan työlle selkeät hinnoitteluperusteet. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva yhteistyökumppani. Tehtyään toimeksiannon asiakas saa ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa. * 

24 Center tekee avun saamisesta vaivatonta – myös kiireettömiin töihin

Aina työ ei ole hätätyötä vaan ammattilaiset voi tilata myös etukäteen itselle sopivaan aikaan. Näin homma saadaan hoidettua helposti ilman vaihtoehtoisten palveluntarjoajien työlästä kartoittamista ja kilpailuttamista. Samalla välttyy työn tekemisen aikataulujen koordinoinnilta. 24 Centerin kautta voi tilata ammattilaisen paikalle myös kiireettömänä, juuri sellaiseen ajankohtaan kun sen on itselle sopivinta, ei silloin kun asentajalle sopii tai on vapaata kalenterissa. 

(*Asiakaspalautteen perusteella 11% on saanut avun 15 minuutissa, yli 70% alle 2 tunnissa) 

Me autamme löytämään lähimmän päivystävän ammattilaisen.
Yksi soitto riittää!

24center Suomen kartta

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Toivottu yhteydenottotapa:

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus